Στο US Open πήρε εκδίκηση ο Φέντερερ από τον Στέπανεκ
Ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε στον 4ο γύρο του αμερικάνικου όπεν κερδίζοντας τον Τσέχο Στέπανεκ με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-2), ενώ ταυτόχρονα πήρε εκδίκηση για την ήττα του στα προημιτελικά τουρνουά της Ρώμης, τον Μάιο.
89
Ο Ρότζερ Φέντερερ προκρίθηκε στον 4ο γύρο του αμερικάνικου όπεν κερδίζοντας τον Τσέχο Στέπανεκ με 3-0 σετ (6-3, 6-3, 6-2), ενώ ταυτόχρονα πήρε εκδίκηση για την ήττα του στα προημιτελικά τουρνουά της Ρώμης, τον Μάιο.
Με αυτή την ήττα ο… λογαριασμός ανάμεσα στον Φέντερερ και τον Στέπανεκ έφθασε στο 5-2 υπέρ του ελβετού. Είναι ευχάριστο να παίζω καλά. Να μην υπάρχουν παράπονα Στα προημιτελικά του αμερικάνικου γκραν σλαμ έφθασε και η Γέλενα Γιάνκοβιτς, η οποία επικράτησε της Καρολίνα Βοζνιάκι με 2-1 σετ (3-6, 6-2, 6-1).
«Στόχος μου είναι να κατακτήσω ένα γκραν σλαμ. Η μητέρα μου μού είπε ότι έχω χάσει κιλά. Εγώ δεν πιστεύω ότι έχω χάσει βάρος, απλώς έχω γίνει πιο…κομψή».
Στη φάση των 16 έφθασε και ο ρώσος Νταβιντένκο ο οποίος κέρδισε τον συμπατριώτη του Τουρσούνοφ με 3-0 σετ (6-2, 7-6, 6-3).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Μητσοτάκης: Να αποφύγουμε τα χειρότερα στις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ένωσης – ΗΠΑ
- Παύλος Μάτεσις: Πολλοί οι ασχημονούντες και οι βοώντες
- Εύβοια: Εγκλωβίστηκαν δύο νεαροί λόγω της έντονης χιονόπτωσης
- «Εκθεση ιδεών» και κατηγορίες για «διαστρέβλωση» από την Καρυστιανού μετά τις επικίνδυνες δηλώσεις της για τις αμβλώσεις
- Greece Holds Firm as a Top Mediterranean Travel Choice
- Διπλασιάστηκαν οι αρκούδες στην Ελλάδα μέσα σε έξι χρόνια – Τι δείχνει έρευνα του Αρκτούρου



