26

Το σίριαλ Ντιόγκο κλείνει οριστικά όπως όλα δείχνουν. Ο Βραζιλιάνος πρέπει να θεωρείται παίκτης του Ολυμπιακού, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν την προσφορά τους και απέσπασαν την θετική απάντηση της Πορτουγκέζα.

Συγκεκριμένα οιΒραζιλιάνοι απαιτούσανπερισσότερα χρήματα από τα 7 εκ. ευρώ που προσέφερε ο Ολυμπιακός για το 70% των δικαιωμάτων του παίκτη.

Εξάλλου, ο Ντιόγκο ζήτησε να μείνει εκτός αποστολής και στην αναμέτρηση της Πορτουγκέζα με την Κρουζέιρο, πιέζοντας έτσι με τον τρόπο του τον Ντα Λούπα να τον αφήσει να φύγει.

Η επιθυμία του φαίνεται πως έγινε πραγματικότητα, καθώς η αισιοδοξία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο είναι πολύ μεγάλη τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, ο 22άχρονος επιθετικός αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει το συμβόλαιό του.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ