Ο Ντε Κίρικο συναντά τον Εγγονόπουλο σε έκθεση στην Ανδρο
Σε τόπο καλλιτεχνικών συναντήσεων έχει εξελιχθεί η Ανδρος. Εκτός από την έκθεση του Μόραλη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης έργα και άλλων ζωγράφων ταξιδεύουν στο κυκλαδίτικο νησί. Ανάμεσά τους ο Ντε Κίρικο και ο Ν.Εγγονόπουλος σε μια έκθεση που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι.
91
Σε τόπο καλλιτεχνικών συναντήσεων έχει εξελιχθεί η Ανδρος. Εκτός από την έκθεση του Γιάννη Μόραλη στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και άλλοι σημαντικοί ζωγράφοι ταξιδεύουν στο κυκλαδίτικο νησί. Ανάμεσά τους ο Ντε Κίρικο και ο Ν.Εγγονόπουλος σε μια έκθεση που θα διαρκέσει όλο το καλοκαίρι.
Η μεταφυσική ζωγραφική του Τζόρτζιο ντε Κίρικο συναντάει τη σουρεαλιστική ματιά του Νίκου Εγγονόπουλου συναντώνται σε έκθεση που διοργανώνει το Ίδρυμα Πέτρου και Μαρίκας Κυδωνιέως της Ανδρου από τις 19 Ιουλίου.
Μαζί τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, θα είναι έργα του Σαράντη Καραβούζη και του σύγχρονου υπερ-ρεαλιστή Δημήτρη Γέρου.
Η έκθεση με τίτλο «Μήκος Κύματος», διοργανώνεται στο πλαίσιο του θεσμού «Πλόες» και συμπίπτει με τα 120 χρόνια από τη γέννηση και 30 χρόνια από τον θάνατο του Ντε Κίρικο, καθώς και τα 70 χρόνια από την πρώτη έκθεση του Εγγονόπουλου.
Η έκθεση, την οποία έχει επιμεληθεί η Αθηνά Σχινά, θα διαρκέσει έως το τέλος Σεπτεμβρίου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ειρηνικός: Ο Πέτρο δείχνει πού μπορεί να βρίσκονται επιζήσαντες από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μαμντάνι κατήργησε εκτελεστικά διατάγματα του προκατόχου του
- Γάζα: Πολύ ανήσυχος ο Γκουτέρες για την απόφαση του Ισραήλ να απαγορεύσει την πρόσβαση σε δεκάδες ΜΚΟ
- Χιονοστιβάδες στην Ιταλία στοίχισαν τη ζωή σε τρεις ανθρώπους
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κανόνες τέλος. Ζήτω το κέρδος!
- Έντεκα νεκροί στη Βραζιλία σε δυστύχημα μεταξύ φορτηγού και λεωφορείου



