Στις 3 Ιουλίου έρχεται στην Ελλάδα η κινηματογραφική «Mamma Mia!»
Με γυρίσματα σε Σκόπελο, Σκιάθο και Πήλιο, η κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού μιούζικαλ Mamma Mia! με πρωταγωνιστές τους Μ.Στριπ, Π.Μπρόσναν, Κ.Φερθ και Στ.Σκάσγκαρντ κάνει «απόβαση» στη χώρα μας στις 3 Ιουλίου. Οι συντελεστές βρέθηκαν το Σαββατοκύριακο στην Ελλάδα για την προώθηση του φιλμ.
91
Με γυρίσματα σε Σκόπελο, Σκιάθο και Πήλιο, η κινηματογραφική μεταφορά του γνωστού μιούζικαλ Mamma Mia! με πρωταγωνιστές τους Μέριλ Στριπ, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ και Στέλαν Σκάσγκαρντ κάνει «απόβαση» στη χώρα μας στις 3 Ιουλίου. Οι συντελεστές βρέθηκαν στην Ελλάδα το Σάββατο για την προώθηση της ταινίας.
Μουσική, χορός και διαχρονικά τραγούδια των ABBA αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά της ταινίας που εκατομμύρια θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν απολαύσει στο θέατρο.
Μετά την τεράστια επιτυχία του μιούζικαλ και στη χώρα μας, η Ελλάδα (αλλά και ο υπόλοιπος κόσμος) αναμένεται να υποδεχθεί τη μαμά Ντόνα και τους τρεις υποψήφιους μπαμπάδες με φόντο ένα ελληνικό νησί.
Η ταινία θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Λονδίνο, ενώ στη συνέχεια θα έρθει στην Ελλάδα όπου θα προβληθεί πρώτα (πριν από την υπόλοιπη Ευρώπη και την Αμερική).
Η χώρα μας φιλοξένησε μάλιστα και τα γυρίσματα του Mamma Mia! το καλοκαίρι του 2007. Στα τέλη Ιουνίου βρέθηκαν στην Ελλάδα οι συντελεστές της ταινίας για την παγκόσμια προώθηση του φιλμ.
Περισσότεροι από 200 δημοσιογράφοι (ανάμεσά τους και Αμερικανοί) μίλησαν με τους συντελεστές για την εμπειρία των γυρισμάτων, τα τραγούδια των ABBA και την εμπειρία της μεταφοράς ενός πασίγνωστου θεατρικού μιούζικαλ στη μεγάλη οθόνη.
Στην ταινία ακούγονται δεκάδες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των ΑΒΒA όπως το ομώνυμο Mamma Mia, Super Trouper, Dancing Queen, The Winner Takes It All, SOS, Honey- Honey, Money- Money- Money, Chiquitita, Voulez-Vous, Slipping Through My Fingers, Waterloo, Ι Had A Dream, Take A Chance on Me.
Η υπόθεση έχει ως εξής: Την παραμονή του γάμου της, η Σοφί (Αμάντα Σέιφριντ), αποφασίζει να μάθει με οποιονδήποτε τρόπο ποιος είναι ο πατέρας της για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για την ταυτότητά της. Όταν πέφτει στα χέρια της το ημερολόγιο της μητέρας της, Ντόνα (Μέριλ Στριπ), ο μίτος αρχίζει να ξετυλίγεται και να διαγράφεται στον ορίζοντα η ταυτότητα του πατέρα της, καθώς την εποχή που έγινε η σύλληψή της υπήρχαν τρεις άντρες στη ζωή της μητέρας της, άρα τρεις πιθανοί μπαμπάδες. Έτσι, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους άντρες (Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ, Στέλαν Σκάρσγκαρντ) φτάνουν στο ειδυλλιακό ελληνικό νησί, καλεσμένοι στο γάμο και το ερωτικό παρελθόν της μητέρας της νύφης, αναβιώνει. Ποιος είναι αυτός που θα συνοδεύσει τελικά τη Σοφί στην εκκλησία;
Η απάντηση επί της οθόνης στις 3 Ιουλίου.
Την σκηνοθεσία της ταινίας έχει αναλάβει η Φιλίντα Λόιντ, ενώ την παραγωγή η κινηματογραφική εταιρεία UIP. Μάλιστα την παραγωγή υπογράφουν οι Τομ Χανκς και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζελένσκι: Ανάρτησε βίντεο από τις πρόσφατες ρωσικές επιθέσεις πριν από τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Φενέρμπαχτσε: Τραυματίστηκε ο Ζάγκαρς και χάνει το ματς με τον Ολυμπιακό
- Ισπανία: Καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες κοντά στη Μάλαγα, στα νότια της χώρας
- Μαρινάκης: Επικοινωνιακή ρελάνς με επίκληση τη «διάθεση διαλόγου» από αγρότες – Καμία δέσμευση για τα αιτήματα
- Αλαβάνος: Το ΚΚΕ στηρίζει τον αγώνα των αγροτών γιατί είναι αγώνας επιβίωσης
- «Άλλαζα αυτοκίνητα κάθε δύο εβδομάδες»: Ο Σώτης Βολάνης δεν μετανιώνει για την ακριβότερη αγορά της ζωής του



