Ακυρώθηκε ευρωπαϊκή περιοδεία της Σεζάρια Εβόρα
Η Σεζάρια Εβόρα ακύρωσε, για λόγους υγείας, την ευρωπαϊκή περιοδεία της που θα γινόταν σε δύο μέρη -από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τον Δεκέμβριο- και περιελάμβανε και τη χώρα μας.
43
Η ΣεζάριαΕβόρα ακύρωσε, για λόγους υγείας, την ευρωπαϊκή περιοδεία της που θα γινόταν σε δύο μέρη -από τα τέλη Ιουνίου μέχρι και τον Δεκέμβριο- όπως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα από τη δισκογραφική εταιρεία Lusafrica.
Η εταιρεία δεν έδωσε καμία περαιτέρω διευκρίνιση για τα αίτια που οδήγησαν την «ξυπόλητη ντίβα» σε αυτήν την απόφαση.
Η 66χρονη Σεζάρια Εβόρα επρόκειτο να εμφανιστεί το καλοκαίρι στη Γαλλία, την Ελβετία, το Βέλγιο, την Πολωνία, τη Ρουμανία, την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία. Το δεύτερο μέρος της περιοδείας της θα ξεκινούσε τον Οκτώβριο.
Η τελευταία δισκογραφική δουλειά της, με τίτλο Rogamar, κυκλοφόρησε στις αρχές του 2006.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- The Beatles: Το μέλος της θρυλικής μπάντας που βρέθηκε πρώτο πίσω από τα σίδερα της φυλακής
- Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Ο αδερφός της Μαρίας Λαδά ξεσπά στο in για τον άδικο θάνατο της ΑμεΑ αδερφής του
- Super League 2: Ο Ολυμπιακός Β’ «πλήγωσε» τον Πανιώνιο (2-1), φαβορί για την άνοδο η Καλαμάτα! (2-0)
- Πιθανόν νεκρός και ο Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ
- Νεκροί τρεις Αμερικανοί στρατιώτες στην επιχείρηση κατά του Ιράν – Πέντε τραυματίστηκαν
- LIVE: Βόλος – ΑΕΚ


