
Χωρίς Λουτσιάνο ο Ατρόμητος στην Τούμπα, τραυματίας και ο Ανατολάκης
Χωρίς τον Λουτσιάνο θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή 30 Μαρτίου (19:00). Ο Βραζιλιάνος άσος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο, ενώ ο Γιώργος Ανατολάκης χτύπησε πίσω από το γόνατο.
89
Χωρίς τον Λουτσιάνο θα αγωνιστεί ο Ατρόμητος στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή 30 Μαρτίου (19:00). Ο Βραζιλιάνος άσος υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο και θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον ημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου με τον Αρη στις 2 Απριλίου.
Τραυματίας από το ματς με τον Εργοτέλη αποχώρησε και ο Γιώργος Ανατολάκης που χτύπησε πίσω από το γόνατο και ίσως να έχει αποθεραπευτεί μέχρι το ματς με τον «Δικέφαλο», αλλά είναι πάντως σίγουρα έτοιμος για τον ημιτελικό με τον Αρη.
Στο μεταξύ, τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γιάννης Σκοπελίτης και θα αποφασιστεί την Τρίτη σε ποιο ματς θα εκτίσει την ποινή του. Η ομάδα έχει ρεπό την Κυριακή και τη Δευτέρα και θα ξεκινήσει την Τρίτη την προετοιμασία της για τον αγώνα της Τούμπας.
Τέλος, ο Μερίνο αναχώρησε για το Περού προκειμένου να ενσωματωθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας του και θα επιστρέψει την Πέμπτη στην Ελλάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: Γιατί;
- Eurovision 2026: Ξεσήκωσε το κοινό ο Akylas και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου
- Βρετανία: Ο Στάρμερ προς το παρόν διασώθηκε – Αλλά η εξουσία του είναι επισφαλής
- Τρόμος στη Μασαχουσέτη: Άνδρας άρχισε να πυροβολεί στη μέση του δρόμου – 11 τραυματίες
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 13.05.2026]
- Γιορτή σήμερα 13 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο





