
Αλώβητοι Ολυμπιακός και ΑΕΚ πριν το ντέρμπι, νίκη παραμονής του ΟΦΗ
Βήμα τίτλου έκανε στη Λιβαδειά ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 3-1 του Λεβαδειακού, και αύξησε στους τέσσερις τους βαθμούς της διαφοράς από τον Παναθηναϊκό. Αποστολή εξετελέσθη και για την ΑΕΚ, που νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Καυτανζόγλειο» και την επόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί αλώβητη τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι που θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος. Ισοπαλία 1-1 απέσπασε η Λάρισα από τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης». Νίκη παραμονής για τον ΟΦΗ, 2-0 την Ξάνθη, ενώ ο Πανιώνιος έκανε περίπατο κόντρα στον Αστέρα, με 4-1.
- Σεγκούρα: Δεν χαλαρώνουμε...
- Ρομέρο: Δύσκολα τα πράγματα
- Συμφωνία Μπάγεβιτς και Δώνη
26
Βήμα τίτλου έκανε στη Λιβαδειά οΟλυμπιακός, επικρατώντας 3-1 του Λεβαδειακού, και αύξησε στους τέσσερις τους βαθμούς της διαφοράς από τον Παναθηναϊκό, που το Σάββατο είχε μείνει στο 1-1 με τον Ηρακλή. Αποστολή εξετελέσθη και για την ΑΕΚ, που νίκησε με 1-0 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο «Καυτανζόγλειο» και την επόμενη Κυριακή θα υποδεχθεί αλώβητη τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι που θα κρίνει κατά μεγάλο βαθμό την υπόθεση τίτλος.
Ισοπαλία 1-1 απέσπασε η Λάρισα από τον Αρη στο «Κλ. Βικελίδης». Νίκη παραμονής για τονΟΦΗ, 2-0 την Ξάνθη, ενώ ο Πανιώνιος έκανε περίπατο κόντρα στον Αστέρα, με 4-1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ροντινέι: «Θα δώσω και τη ζωή μου για τον Ολυμπιακό»
- Παράσυρση πεζού από μοτοσικλέτα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας – Μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ
- Πέθανε ο Ηρακλής Κοτζιάς σε ηλικία 88 ετών
- Η Μπέτις «σφράγισε» το εισιτήριο για το Champions League (2-1)
- Lamda: «Έκρηξη» πωλήσεων σε κατοικίες στο έργο του Ελληνικού
- Αντιπολίτευση για… τρίχες από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Το τερμάτισε η Αναστασίου βάλοντας κατά Τσίπρα


