26

Τα παράπονα για την διαιτησία συνεχίζονται από τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά και γραπτώς, καθώς ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, Αργύρης Μήτσου, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βασίλη Γκαγκάτση και στον αρχιδιαιτητή, Γιώργο Ψυχομάνη εκφράζοντας την δυσαρέσκειά του.

Μεταξύ άλλων, στο έγγραφο ο κ.Μήτσου εξαπέλυε επίθεση στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας (ΚΕΔ) για τον ορισμό του Λάζαρου Πολατιάν στον αγώνα Λεβαδειακού- Ολυμπιακού, διότι -όπως υποστηρίζει- ο εν λόγω ρέφερι είχε ευνοήσει τους «ερυθρόλευκους» στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ και η ΚΕΔ είναι έντονα δυσαρεστημένες από την κίνηση αυτή του Παναθηναϊκού και πιθανότατα θα υπάρξει απάντηση σε ανάλογα σκληρό ύφος.

Παράλληλα ο κ.Μήτσου στο περιθώριο της ανοιχτής προπόνησης της Πέμπτης, τόνισε ότι «εμείς είμαστε πρώτοι μέσα στο γήπεδο» και συμπλήρωσε: «Τώρα πρέπει να κάνουμε το πέντε στα πέντε, για να τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στις καρδιές των αγνών φιλάθλων».

Ο κ. Μήτσου, όταν ερωτήθηκε για τις δηλώσεις του Καστίγιο σχετικά με το παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Ολυμπιακό το 2006 (3-2), είπε: «Για να πάρετε απάντηση, βρείτε και διαβάστε τη συνέντευξη του», ενώ για τον διαιτητή της κυριακάτικης αναμέτρησης στη Λιβαδειά, Λάζαρο Πολατιάν, τόνισε με νόημα: «Τον θυμάμαι καλά. Να μην ξεχάσει αυτή τη φορά να πάρει μαζί του το χρονόμετρο».

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναφέρεται στην συνέντευξη, που παραχώρησε ο Καστίγιο στον «Real FM» στις 24 Φεβρουαρίου του 2008, στην οποία ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είπε: «Ο Τάκης (Λεμονής) είναι μέσα σε αυτούς. Ότι θα του πουν θα το κάνει. Είναι τυχαίο που όταν ήταν στον Λεβαδειακό φάγαμε τρία γκολ και δεν πέσανε στην δεύτερη κατηγορία; Και τώρα ξαναγυρνάει. Αυτά είναι όλα τυχαία;».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ