
Το προσωπικό δράμα του προπονητή της Φιορεντίνα
Το προσωπικό του δράμα ζει ο Τσέζαρε Πραντέλι, προπονητής της Φιορεντίνα- επομένης αντιπάλου της ΑΕΚ στο Κύπελλο UEFA - μετά το θάνατο της συζύγου του, Μανουέλα. Αυτό το γεγονός ενδέχεται να επηρεάσει άμεσα και τον αγώνα της Πέμπτης, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Πραντέλι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.
89
Το προσωπικό του δράμα ζει ο Τσέζαρε Πραντέλι, προπονητής της Φιορεντίνα- επομένης αντιπάλου της ΑΕΚ στο Κύπελλο UEFA – μετά το θάνατο της συζύγου του, Μανουέλα.
Αυτό το γεγονός ενδέχεται να επηρεάσει άμεσα και τοναγώνα της Πέμπτης, καθώς δεν έχει διευκρινιστεί αν ο Πραντέλι θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας.
Ο τεχνικός των «βιόλα» δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας του στον αγώνα με την Ρετζίνα, την Κυριακή με επίσημη δικαιλογία ότι είχε πρόβλημα με πέτρα στα νεφρά του.
Οπως αποκαλύφθηκε την Δευτέραη πραγματική αιτία ήταν πως ο Πραντέλι επιθυμούσε να μείνει στο πλευρό της γυναίκας του για τις τελευταίες της ώρες. Η Μανουέλα Πραντέλι έπασχε από καρκίνο αρκετά χρόνια και μάλιστα ο Ιταλός τεχνικός είχε απορρίψει πρόταση της Ρόμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας, το 2004, έτσι ώστε να πέρνα περισσότερο χρόνο μαζί της.
Η επίσημη ανακοίνωση της αντιπάλου της ΑΕΚ στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA ήταν η εξής:
«Σύσσωμος ο σύλλογος εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήρια του για τον θάνατο της Μανουέλα Πραντέλι και δηλώνει με τα πιο ευγενή αισθήματα την θλίψη για την απώλεια του Τσέζαρε Πραντέλι».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Νέες ταινίες: Ο γύρος του κόσμου μέσα από 8 ταινίες
- Η Κόβεντρι του Φρανκ Λάμπαρντ επέστρεψε στην Premier League
- Τραγωδία στον Κολωνό: Δυο νεκροί μετά από φωτιά σε διαμέρισμα
- Καιρός: Αίθριος το Σάββατο με κατά τόπους νεφώσεις – Πού θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες
- Συνταγή: Κεφτεδάκια κοτόπουλου
- Fuel Pass: Πώς θα κάνετε την υποβολή των αιτήσεων


