
Δύο ακόμη χρόνια ο Αναστασιάδης στην εθνική Κύπρου
Στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Κύπρου θα παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια ο Αγγελος Αναστασιάδης, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και έτσι ο Ελληνας τεχνικός θα είναι στο πάγκο της ομάδας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2010.
26
Στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Κύπρου θα παραμείνει για δύο ακόμη χρόνια ο Αγγελος Αναστασιάδης, όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας:
«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει ότι σήμερα έχει επέλθει συμφωνία με τον κ. Άγγελο Αναστασιάδη και τους δύο συνεργάτες του κ.κ. Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολο Τερζή για ανανέωση της συνεργασία για άλλα δύο χρόνια που θα καλύψει την περίοδο των προκριματικών της Εθνικής Ανδρών για τον Παγκόσμιο Κύπελλο 2010.
»Με την ευκαιρία αυτή η ΚΟΠ θεωρεί την μέχρι τώρα παρουσία του κ. Αναστασιάδη και των συνεργατών του ως επιτυχημένη και εύχεται ότι με τη νέα ανανέωση θα υπάρξουν ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες», αναφέρει σχετικά η ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπανγκλαντές: Τουλάχιστον 344 παιδιά πέθαναν από τον Μάρτιο εξαιτίας επιδημίας ιλαράς
- Κολομβία: 4 εργαζόμενοι νεκροί εξαιτίας έκρηξης σε στοά ανθρακωρυχείου βάθους 500 μέτρων
- Ιράν: «Εντελώς απαράδεκτη» κρίνει ο Τραμπ την απάντηση της Τεχεράνης στην αμερικανική πρόταση
- ΗΠΑ: Το τοπικό Κογκρέσο στην Οκλαχόμα απαγόρευσε τον γάμο ανηλίκων
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Το drone «μίλησε»
- Αναζητούν πετρέλαιο – «Dril, baby drill» από Τραμπ και για τις αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις

