Θραύση κάνει στην Κίνα on line παιχνίδι για την εξόντωση των διεφθαρμένων αξιωματούχων
Τα αυξανόμενα κρούσματα διαφθοράς στις τάξεις της κινεζικής διοίκησης φαίνεται ότι έχουν αντίκτυπο και στους νέους που ασχολούνται με τα on line παιχνίδια. Έτσι ο «Αδιάφθορος μαχητής», ένα παιχνίδι με αποστολή την εξόντωση των διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών, κάνει θραύση.
30
Τα αυξανόμενα κρούσματα διαφθοράς στις τάξεις της κινεζικής διοίκησης φαίνεται ότι έχουν αντίκτυπο και στους νέους που ασχολούνται με τα on line παιχνίδια.
Έτσι ο «Αδιάφθορος μαχητής», ένα παιχνίδι με αποστολή την εξόντωση των διεφθαρμένων κρατικών λειτουργών, κάνει θραύση.
Όπως αναφέρει το BBC, στις πρώτες οκτώ μέρες από την κυκλοφορία του το παιχνίδι έχει «κατέβει» στους υπολογιστές πάνω από 100 χιλιάδες φορές.
Ο «Αδιάφθορος μαχητής» δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να εξοντώσουν ή να βασανίσουν τους διεφθαρμένους. Μάλιστα οι χαρακτήρες στο παιχνίδι έχουν ως πηγή έμπνευσης γνωστά πρόσωπα της κινεζικής ιστορίας.
Οι παίκτες, εφόσον καταφέρουν να εξοντώσουν τους «κακούς» και να γλιτώσουν από τους «πειρασμούς», κερδίζουν μια ζωή σε έναν παράδεισο, όπου η λέξη διαφθορά είναι άγνωστη.
«Νιώθω ότι πετυχαίνω κάτι πολύ σημαντικό όταν τιμωρώ πολλούς σατανικούς αξιωματούχους» λέει ένας Κινέζος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΚ – ΟΦΗ: Οι 11άδες το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
- Γιώργος Βασιλείου: Η πολιτική ως πνευματική αποστολή κι όχι επάγγελμα
- Αραχωβίτης σε εξεταστική: Ξέρω ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες, δεν είμαι εισαγγελέας…
- Ποια είναι η ρήτρα αποχώρησης για όποια ομάδα θέλει να φύγει από τη Euroleague
- Αιγάλεω: Γυναίκα περιλούστηκε με εύφλεκτο υγρό και αυτοπυρπολήθηκε
- Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν σε οικία σχεδόν 30 κιλά κάνναβη και 490 γραμμάρια κοκαΐνη – Μία σύλληψη





