
Στη Βουλή τον Απρίλιο το νομοσχέδιο για το Εθνικό Κέντρο Χορού και Θεάτρου
Πιθανότατα στις 17 Απριλίου θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού για το Εθνικό Κέντρο Χορού και Θεάτρου, όπως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή ο Γιώργος Βουλγαράκης.
43
Πιθανότατα στις 17 Απριλίου θα κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού για το Εθνικό Κέντρο Χορού και Θεάτρου, όπως ενημέρωσε τον πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή ο Γιώργος Βουλγαράκης, στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν τη Μεγάλη Τετάρτη στο Μέγαρο Μαξίμου.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Βουλγαράκης δήλωσε ενημέρωσε τον πρωθυπουργό για τον προγραμματισμό του έργου στο υπουργείο μέχρι το καλοκαίρι, αλλά και για την επιστροφή -εντός του Απριλίου- και άλλων αρχαιοτήτων από ιδρύματα του εξωτετικόύ.
Ο κ. Βουλγαράκης ανέφερε ότι συζήτησε με τον πρωθυπουργό και για δράσεις του υπουργείου Πολιτισμού, όπως το Φεστιβάλ Αθηνών και οι παραστάσεις στο Ηρώδειο και την Επίδαυρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αλληλοκατηγορίες Ρωσίας – Ουκρανίας για παραβίαση της εκεχειρίας
- Μικ Τζάγκερ: Τι λέει για τη συνεργασία των Rolling Stones με τον Ρόμπερτ Σμιθ
- Μισιρλή στο «in»: «Είναι μεγάλο βάρος να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού»
- Σε ειδικές εγκαταστάσεις του Πολεμικού Ναυτικού το θαλάσσιο drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα
- Investigations Into Lefkada Sea Drone Continue
- Παίζει κανονικά το ματς με την Μπασκόνια η Βαλένθια – Πώς θα παραταχθούν οι «νυχτερίδες»



