Πύρινη κόλαση σε κατοικημένη περιοχή της Καλιφόρνια
Σε απόσταση αναπνοής από τα σπίτια της κομητείας Όραντζ Κάουντι της Καλιφόρνια έφτασε η πυρκαγιά που κατακαίει το σημείο, 75χλμ νοτιοδυτικά του Λος Αντζελες. Τουλάχιστον 100 κατοικίες εκκενώθηκαν και οι κάτοικοι εγκατέλειψαν την περιοχή.
Αρον-άρον εγκατέλειψαν τα σπίτια τους οι κάτοικοι στην κομητεία Όραντζ Κάουντι της Καλιφόρνια, καθώς οι φλόγες από την καταστροφική πυρκαγιά που κατακαίει την περιοχή έφτασαν σε απόσταση αναπνοής από τις κατοικίες.
Η φωτιά, που ξεκίνησε από θαμνώδη περιοχή 75χλμ νοτιοδυτικά του Λος Αντζελες, επεκτάθηκε γρήγορα λόγω των ισχυρών ανέμων και της ασυνήθιστα υψηλής θερμοκρασίας που επικρατεί στην περιοχή και ήδη έχει απανθρακώσει περισσότερα από 400 εκτάρια.
Τουλάχιστον 100 σπίτια εκκενώθηκαν και οι ένοικοί τους βρήκαν καταφύγιο σε έκτακτα κέντρα υποδοχής που στήθηκαν από τον Ερυθρό Σταυρό.
Περίπου 800 πυροσβέστες με 120 οχήματα, συνεπικουρούμενοι από πυροσβεστικά ελικόπτερα και αεροπλάνα, δίνουν μάχη με τις φλόγες, ενώ το θερμόμετρο στην περιοχή έχει ξεπεράσει τους 30 βαθμούς Κελσίου και εξακολουθεί να ανεβαίνει κατακόρυφα.