Μόνη σκέψη μου ο Παναθηναϊκός, ξεκαθαρίζει ο Βίκτορ Σάντσεθ
Το μέλλον του Βίκτορ Σάντσεθ είναι στον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο Ισπανός άσος στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στη χώρα του τις προηγούμενες ημέρες. Βάζοντας τέλος στα σενάρια περί ενδιαφέροντος από ομάδες του εξωτερικού, ο 31χρονος μέσος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του.
- Για τον Βίκτορ Μουνιόθ ενδιαφέρθηκε η Θέλτα
89
Το μέλλον του Βίκτορ Σάντσεθ είναι στον Παναθηναϊκό. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο Ισπανός άσος στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, κατά τη διάρκεια της σύντομης παραμονής του στη χώρα του τις προηγούμενες ημέρες.
Ο 31χρονος μέσος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει άλλη πρόταση στα χέρια του. «Δεν έχω δεχθεί καμία πρόταση από κάποιο άλλο κλαμπ. Αγωνίζομαι στον Παναθηναϊκό και το μυαλό μου είναι μόνο εκεί. θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της» τόνισε.
Ο Σάντσεθ, που ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο χειρουργημένο του γόνατο, πιστεύει ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (18 Φεβρουαρίου).
«Είμαι πολύ καλύτερα και μπορώ να πω ότι σύντομα θα παίξω. Ελπίζω να παίξω όσο το δυνατόν γρηγορότερα, προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου» δήλωσε.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Οι προσδοκίες για τις εκπτώσεις – Τρίτη και φαρμακερή για το εμπόριο;
- Αιτωλοακαρνανία: Προθεσμία για να απολογηθεί έλαβε ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας
- LIVE: ΑΕΛ Novibet – Άρης
- AI: Πώς σχεδιάζεται το μέλλον των εργαζομένων στις τράπεζες
- Γάζα: Ο Καναδός πρωθυπουργός δήλωσε πως συμφώνησε καταρχήν στο Συμβούλιο Ειρήνης του Τραμπ
- Άρης: Η 11άδα για το παιχνίδι με την ΑΕΛ Novibet – Πέντε αλλαγές από τον Χιμένεθ
