
«Μαγικός Αυλός» και «Χένσελ και Γκρέτελ» σε ΜΜΑ και Λυρική Σκηνή
Με την όπερα του Ένγκελμπερτ Χούμπερτινκ Χένσελ και Γκρέτελ σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, και τον Μαγικό Αυλό του Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ γιορτάζουν τα Χριστούγεννα η Εθνική Λυρική Σκηνή και το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
43
Με την όπερα του Ένγκελμπερτ Χούμπερτινκ Χένσελ και Γκρέτελ, σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, γιορτάζει τα Χριστούγεννα η Εθνική Λυρική Σκηνή. Η παράσταση θα δοθεί στο θέατρο Ακροπόλ ανήμερα των Χριστουγέννων (11:00 π.μ.) και θα επαναληφθεί στις 7 Ιανουαρίου (ώρα 15:00).
Αφιερωμένες στα παιδιά είναι και οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Ήδη, παρουσιάστηκε η Λίμνη των Κύκνων, το δημοφιλέστερο δημιούργημα του κορυφαίου ρομαντικού συνθέτη Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, ενώ στις 25 Δεκεμβρίου ανεβαίνει ο Μαγικός Αυλός του Μότσαρτ (ώρα 18:00).
Τα εισιτήρια του Μαγικού Αυλού έχουν εξαντληθεί, ενώ -σύμφωνα με τα Νέα- ελάχιστα είναι και τα εισιτήρια για το παιδικό θέαμα κινουμένων σχεδίων των Beatles, με τον τίτλο Yellow Submarine, στις 28/12 (ώρα 20:30).
Τέλος, στο Νέο Εκθεσιακό Χώρο του Μεγάρου Μουσικής παρουσιάζεται έως τις 25 Ιανουαρίου 2007 η έκθεση-εικαστικό παιδικό εργαστήρι Η πέτρα που γίνεται πουλί. Η είσοδος είναι ελεύθερη, ενώ η έκθεση δεν θα λειτουργήσει στις 24, 25, 26, 31/12 και στις 1-2/1.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ευρώ: Τι πρέπει να κάνετε αν βρείτε ένα πλαστό χαρτονόμισμα
- Η Άρσεναλ σκέφτεται να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της… ιστορίας της
- Ανάληψη ευθύνης για την εμπρηστική επίθεση στο ΙΧ του Δημ. Καρώνη
- Τρίτη φορά που πέφτει θύμα διάρρηξης ο Νικολό Ζανιόλο της Ουντινέζε! «Δεν ήμουν σπίτι! Μακάρι να ήμουν»
- Η Aν Χάθαγουεϊ αφήνει πίσω της την ιδέα της τελειότητας – Πιο ζωντανή, πιο σίγουρη, πιο περιζήτητη
- Κυβέρνηση – ΠΑΣΟΚ: Ο «αδικαιολόγητος εκνευρισμός» και η «’υπόγα’ του Μαξίμου» – Χτυπάει «κόκκινο» η πολιτική αντιπαράθεση



