
Ανοίγει τον Δεκέμβριο το Ανοιχτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη
Ευχάριστα είναι τελικά τα νέα για το Ανοιχτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη, καθώς βρέθηκαν τα χρήματα που θα καλύψουν τα χρέη του προς τους ιδιοκτήτες του χώρου. Έτσι, το θέατρο θα ανοίξει και πάλι τον Δεκέμβριο.
43
Ευχάριστα είναι τελικά τα νέα για το Ανοιχτό Θέατρο του Γιώργου Μιχαηλίδη, καθώς βρέθηκαν τα χρήματα που θα καλύψουν τα χρέη του προς τους ιδιοκτήτες του χώρου.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Ελευθεροτυπία, το περιοδικό «Μεταρρύθμιση», που εκδίδει ο Γιάννης Μεϊμάρογλου, προσφέρθηκε να καταβάλει στους ιδιοκτήτες του χώρου τα οφειλόμενα ενοίκια.
Έτσι, το θέατρο θα ανοίξει και πάλι τον Δεκέμβριο με το έργο Μ ένα καράβι φορτηγό, σε κείμενα των Φρόσως Ζαγοραίου – Μάνιας Παπαδημητρίου, που βασίζονται σε επιστολές ναυτικών προς τις οικογένειές τους.
Η σκηνοθεσία είναι της Μάνιας Παπαδημητρίου και πρωταγωνιστούν οι: Τάσος Αντωνίου, Φρόσω Ζαγοραίου, Θεμιστοκλής Καρποδίνης, Ελίτα Κουνάδη, Σαμσών Φύτρος.
Το Ανοιχτό Θέατρο προγραμματίζει, επίσης, τις παραστάσεις Η μπλε μελαγχολία, σε κείμενα των Μάνου Ελευθερίου, Μάρως Δούκα, Μένη Κουμανταρέα και με σκηνοθέτη τον Γιώργο Μιχαηλίδη (τέλη Ιανουαρίου), Περάσματα, του Γιάννη Ρούσσου (Φεβρουάριος) και Γράμματα μιας Πορτογαλίδας μοναχής, σε σκηνοθεσία Μιχαήλ Ζάιμπελ και με την Ελένη Ερήμου στον ομώνυμο ρόλο (Απρίλιος).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Μεντιλίμπαρ, όπως τον βλέπουν οι δικοί του άνθρωποι…
- Τραμπ για ενδεχόμενη συμφωνία: Μετά από 47 χρόνια θα τακτοποιήσουμε τα χάλια που άφησαν άλλοι πρόεδροι
- Νέα Αριστερά: Για ακόμη μία φορά, η κυβέρνηση συλλαμβάνεται ψευδόμενη – Το σχόλιο για Καββαδά
- Οδικός χάρτης για τα αγροτικά οικόπεδα – Πώς θα χτίσετε κτίσµα σε χώρο µικρότερο από 4 στρέµµατα
- Οι κορυφαίοι της Euroleague: Οι «μπόμπερ» Βεζένκοφ και Ναν και ο Μιλουτίνοφ που «σκέπασε» τα καλάθια
- Με τη δύναμη του script: Πώς μια χάκερ εξευτέλισε την ακροδεξιά και διέγραψε το «Tinder των νεοναζί»




