
Περίεργο να κάθεσαι στον πάγκο αλλά… δήλωσε ο Ροναλντίνιο
Επίδειξη... ταπεινότητας από τον Ροναλντίνιο, που μπορεί να μπήκε αλλαγή στο φιλικό της Βραζιλίας με το Εκουαδόρ, όμως στις δηλώσεις του δεν έδειξε καθόλου ενοχλημένος για την απόφαση του Ντούνγκα. «Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις έναν αγώνα από τον πάγκο, αλλά ξέρω πως ο προπονητής θέλει να δώσει ευκαιρίες» είπε.
26
Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη χθες στη Στοκχόλμη, η Βραζιλία επικράτησε του Ισημερινού με 2-1. Το σκορ για τον Ισημερινό άνοιξε ο επιθετικός του Ολυμπιακού Φελίξ Μπόρχα στο 23.
Έξι λεπτά αργότερα αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Βαλένθια και έτσι η Βραζιλία δεν είχε πρόβλημα να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει τη νίκη. Ο Φρεντ ισοφάρισε στο 44 για να δώσει τη νίκη ο Κακά με τέρμα στο 74ο λεπτό.
Το αξιοσημείωτο σε αυτό το ματς ήταν το γεγονός ότι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, Κάρλος Ντούνγκα, δεν χρησιμοποίησε στην αρχική ενδεκάδα τον Ροναλντίνιο. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πέρασε σαν αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και είχε δύο εκτελέσεις φάουλ στο δοκάρι.
«Είναι λίγο περίεργο να βλέπεις έναν αγώνα από τον πάγκο, αλλά ξέρω πως ο προπονητής θέλει να δώσει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάθε παίκτης πρέπει να έχει την ταπεινότητα και να κάθεται στον πάγκο», δήλωσε στη βραζιλιάνικη τηλεόραση ο Ροναλντίνιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Ιταλία: Η Μελόνι απαντά στον ρώσο παρουσιαστή για την «πιστοποιημένη ηλίθια» και «κακή και άσχημη γυναικούλα»
- Το Περού αναβάλλει για τουλάχιστον μερικούς μήνες την αγορά F-16 από τις ΗΠΑ
- Βενεζουέλα: Τουλάχιστον 5 έγκλειστοι νεκροί κατά την εξέγερση σε φυλακή υψίστης ασφαλείας
- Φλόριντα: Νέα εκτέλεση θανατοποινίτη – Είχε σκοτώσει γειτόνισσά του το 1990
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Πακιστάν χαιρετίζει την παράταση της κατάπαυσης του πυρός
- Λίβανος: Το ΣΑ του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση κατά της UΝIFIL έπειτα από τον θάνατο γάλλου κυανόκρανου




