
Επέστρεψε η ΑΕΚ με καλή ψυχολογία από την Αυστρία
Στη... βάση της βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ, που επέστρεψε από το Φλακάου της Αυστρίας, μετά από δύο εβδομάδες. «Δουλέψαμε πολύ καλά στην προετοιμασία. Το σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών» δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.
26
Στη… βάση της βρίσκεται η αποστολή της ΑΕΚ, που επέστρεψε από το Φλακάου της Αυστρίας, μετά από δύο εβδομάδες.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε και οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αρκετά χαμογελαστοί και ταυτόχρονα αισόδοξοι για καλή πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Οι περισσότεροι, πάντως, δεν είχαν όρεξη για δηλώσεις, καθώς υπήρχε κι αρκετή κούραση, λόγω της καθυστέρησης που σημειώθηκε μέχρι την επιστροφή της ομάδας (περίπου μία ώρα). Ο Τραϊανός Δέλλας ήταν ο μόνος που μίλησε.
«Δουλέψαμε πολύ καλά στην προετοιμασία. Το σημαντικό είναι ότι δεν είχαμε προβλήματα τραυματισμών, ενώ το κλίμα είναι πάρα πολύ καλό. Είμαστε αισιόδοξοι για τα προκριματικά του Champions League και οφείλουμε να είμαστε αισιόδοξοι, αν θέλουμε να πάμε μπροστά. Απομένουν 20 ημέρες σκληρής δουλειάς για να εμφανιστούμε έτοιμοι» τόνισε ο αρχηγός της Ένωσης και πρόσθεσε:
«Για το αν χρειαζόμαστε μεταγραφές, δεν μπορώ να μιλήσω εγώ. Αυτό είναι θέμα του προπονητή και της διοίκησης. Οσο για το αν θα παρουσιάσουμε φέτος κάτι δοαφορετικό στο παιχνίδι μας, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το πρώτο φιλικό, όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα. Ελπίζω να δείξουμε κάτι διαφορετικό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Κεφαλονιά: Τι έγινε το μοιραίο βράδυ που πέθανε η 19χρονη Μυρτώ – Τι λέει ο 23χρονος
- Μετωπική σύγκρουση τρένων στη Δανία – Τραυματίστηκαν «αρκετά άτομα»
- Πόσο κοστίζει πραγματικά η ασφάλεια αυτοκινήτου;
- «Ο Στάνλεϊ ήταν η μεγαλύτερη ντίβα» – Ο Τούτσι απαντά στο αστείο της Αν Χάθαγουεϊ
- Μια αμήχανη κυβέρνηση καταφεύγει σε φτηνά τεχνάσματα για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης
- Ο Λίβανος ζητεί να παραταθεί η κατάπαυση του πυρός στις συνομιλίες με το Ισραήλ στις ΗΠΑ



