Ειδικό εφέτη ανακριτή για την υπόθεση απαγωγής Πακιστανών ζητά ο δικηγόρος τους
Ο δικηγόρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Φρ.Ραγκούσης, κατέθεσε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αίτημα με το οποίο ζητά να συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών προκειμένου η υπόθεση της απαγωγής Πακιστανών να ανατεθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή.
Ο δικηγόρος της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος, Φραγκίσκος Ραγκούσης, κατέθεσε στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δημήτρη Λινό αίτημα με το οποίο ζητά να συγκληθεί η Ολομέλεια Εφετών προκειμένου η υπόθεση της απαγωγής Πακιστανών να ανατεθεί σε ειδικό εφέτη ανακριτή.
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα η Βουλή απέρριψε κατά πλειοψηφία και έπειτα από ονομαστική ψηφοφορία την πρόταση των κομμάτων της αντιπολίτευσης για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση απαγωγών Πακιστανών.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.