Έξι νεκροί από επίθεση σε κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας στο Πακιστάν
Έξι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν από μπαράζ εκρήξεων σε κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας σε νοτιοδυτική επαρχία του Πακιστάν. Εκπρόσωπος των Αρχών δήλωσε ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν στο πεδίο βολής της σχολής.
30
Έξι αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν από μπαράζ εκρήξεων σε κέντρο εκπαίδευσης της αστυνομίας σε νοτιοδυτική επαρχία του Πακιστάν. Εκπρόσωπος των Αρχών δήλωσε ότι οι εκρήξεις σημειώθηκαν στο πεδίο βολής της σχολής.
Οι αστυνομικές αρχές της επαρχίας έκαναν λόγο για «τρομοκράτες» χωρίς να αναφερθούν σε συγκεκριμένη οργάνωση.
Στην περιοχή -ιδιαίτερα πλούσια σε φυσικό αέριο- σημειώνονται συχνά συγκρούσεις αστυνομικών και στρατιωτών με μέλη οργανώσεων που ζητούν περισσότερα πολιτικά δικαιώματα.
Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Στρατός του Πακιστάν πραγματοποίησε επιχείρηση ευρείας κλίμακας στην επαρχία. Είχε προηγηθεί η επίθεση με ρουκέτες εναντίον αυτοκινητοπομπής που μετέφερε τον πρόεδρο του Πακιστάν Περβέζ Μουσάραφ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Μυτιλήνη: Κλιμακώνουν οι κτηνοτρόφοι – Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη
- Champions League: Μπάγερν – Ρεάλ και Άρσεναλ – Σπόρτινγκ για τα δύο τελευταία «εισιτήρια» των ημιτελικών
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442