
Με τον νεαρό Παναγόπουλο στον πάγκο ο Ολυμπιακός, τραυματίες οι Γιάννου, Λέμενς
Ο Γιάννου υπέστη θλάση και αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή (21:00). Μετά τον τραυματισμό και του Λεμενς, στον πάγκο των «ερυθρολεύκων» θα καθίσει ο νεαρός Παναγόπουλος. Επιστρέφει ο Τζόρτζεβιτς.
66
Ο Κλεόπας Γιάννου είναι το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό, πριν τον αγώνα της Δευτέρας με τον Ηρακλή στο «Καραϊσκάκη» (21:00).
Ο τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων» υπέστη θλάση και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, το σίγουρο πάντως είναι ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Τροντ Σόλιντ για το παιχνίδι με τον «Γηραιό».
Καθώς μάλιστα και ο Λέμενς προέρχεται από τραυματισμό και δεν κρίνεται απολύτως έτοιμος, στον πάγκο της ομάδας θα καθήσει ο νεαρός Παναγόπουλος, που υπερασπίζεται την εστία της ομάδας Νέων του συλλόγου.
Μετά τη κυριακάτικη προπόνηση, ο προπονητής των πρωταθλητών επέλεξε 19 παίκτες για την αποστολή, στην οποία επιστρέφει ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μετά τον τραυματισμό του.
Στη διάθεση του Σόλιντ θα βρίσκονται οι Ανατολάκης, Παναγόπουλος, Σούρερ, Μάριτς, Πάντος, Ντάνι, Τουρέ, Καφές, Νικοπολίδης, Μαυρογενίδης, Κωστούλας, Ριβάλντο, Οκκάς, Γεωργάτος, Μπουλούτ, Μπαμπανγκίντα, Στολτίδης, Τζόρτζεβιτς και Πατσατζόγλου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τσιτσιπάς: «Αισθάνθηκα ξανά ο εαυτός μου» (pic)
- Καλαμάτα: Βρέθηκε το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε ο 44χρονος – Τι εξετάζουν οι αρχές
- Χρηματοδότηση έως 16.000.000 ευρώ για την ενίσχυση επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας
- Παιχνίδι, κομψότητα και «καμία ηλικία» – Η νέα συλλογή Cruise της Chanel αναδεικνύει το κοινό της
- Ρωσία: Χωρίς τεθωρακισμένα ή πυραύλους η φετινή παρέλαση για την Ημέρα της Νίκης – Φόβος για ουκρανική επίθεση
- Πήρε προθεσμία ο 89χρονος – Ο διάλογος του με τον εισαγγελέα

