Ξεκινά το Σάββατο στη Ρόδο η 13η Βαλκανιάδα Πληροφορικής
Στη Ρόδο πραγματοποιείται από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου η 13η Βαλκανιάδα Πληροφορικής, ένας διαγωνισμός για μαθητές λυκείου που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων Πληροφορικής σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το υπουργείο Παιδείας
36
Στη Ρόδο πραγματοποιείται από 3 έως 5 Σεπτεμβρίου η 13η Βαλκανιάδα Πληροφορικής, ένας διαγωνισμός για μαθητές λυκείου που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Επιστημόνων Πληροφορικής σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και το υπουργείο Παιδείας.
Στη διοργάνωση, αναφέρει δελτίο Τύπου της ΕΠΥ, θα συμμετάσχουν αποστολές δέκα χωρών -Ελλάδα, Κύπρος, Αλβανία, Βουλγαρία, Κροατία, Μολδαβία, ΠΓΔΜ, Ρουμανία, Σερβία και Μαυροβούνιο, Τουρκία.
Η κάθε αποστολή αποτελείται από τέσσερις μαθητές λυκείου, με εξαίρεση την Ελλάδα η οποία, ως διοργανώτρια χώρα για φέτος, συμμετέχει με δύο ομάδες των τεσσάρων μαθητών.
Οι διαγωνιζόμενοι θα κληθούν να επιλύσουν προβλήματα προγραμματισμού σε πλατφόρμα PC και στις γλώσσες Pascal, C και C++.
Οι νικητές θα τιμηθούν με χρυσά, αργυρά και χάκινα μετάλλια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- «Ο Μυταράς ήξερε ότι υπήρχε θέμα με τα πλαστά έργα» – Η χήρα του ζωγράφου για την υπόθεση Τσαγκαράκη
- Χρηματοδότηση 15.000.000€ σε Δήμους της Στερεάς Ελλάδας για έργα ύδρευσης
- Μονέκε για Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Ολυμπιακό: «Είμαι σίγουρος ότι γίνονται συζητήσεις»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις σε Κηφισό και κέντρο Αθήνας
- Παπασταύρου από Χιούστον για 25η Μαρτίου: Η Εκκλησία κρατά ζωντανό τον δεσμό της ομογένειας με την Ελλάδα
- «Ο Αταμάν έκανε τη λάθος επιλογή με Χολμς και Γιούρτσεβεν»


