Στα δύο Gigabyte αυξάνεται η χωρητικότητα του Google Mail
Όταν πέρυσι την 1η Απριλίου η Google ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ηλεκτρονικά γραμματοκιβώτια με χωρητικότητα 1GB, πολλοί νόμισαν ότι επρόκειτο για φάρσα της ημέρας. Τώρα, το Gmail -που λειτουργεί ακόμα σε δοκιμαστική μορφή- ανακοίνωσε ότι διπλασιάζει το χώρο.
36
Όταν πέρυσι την 1η Απριλίου η Google ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν ηλεκτρονικά γραμματοκιβώτια με χωρητικότητα 1GB, πολλοί νόμισαν ότι επρόκειτο για φάρσα της ημέρας. Τώρα, το Gmail -που λειτουργεί ακόμα σε δοκιμαστική μορφή- ανακοίνωσε ότι διπλασιάζει το χώρο και σκοπεύει στο μέλλον να τον αυξήσει περισσότερο.
Η κίνηση έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου και το Yahoo! Mail ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τη χωρητικότητα στο 1GB για τους δωρεάν λογαριασμούς, και στα 2 GB για τους συνδρομητές. To Hotmail της Microsoft βρίσκεται ακόμα πίσω στον ανταγωνισμό, καθώς η υπηρεσία έχει ανακοινώσει αύξηση στα 250MB η οποία ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί για όλους τους πελάτες.
«Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι ο χώρος αποθήκευσης δεν αποτελεί πια θέμα για τους χρήστες του Web mail» δήλωσε την Πέμπτη η Μαρίσα Μάγιερ, διευθύντρια του τμήματος καταναλωτικών δικρυακών προϊόντων του Google. Η αύξηση ισχύει από την Παρασκευή.
Πάντως, ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του Gmail, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει πότε η υπηρεσία θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε όσους έχει καλέσει η εταιρεία να συμμετάσχουν στη δοκιμή, καθώς και στους φίλους των προσκεκλημένων αυτών.
Τις τελευταίες εβδομάδες το Gmail διαθέτει νέους λογαριασμούς σε τυχαίους επισκέπτες της σελίδας του, πυροδοτώντας φήμες ότι η δοκιμαστική περίοδος θα λήξει σύντομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- «Μια νύχτα μόνο»: Τι θα δούμε στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια στο ΜEGA
- Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Κηφισιά
- Άγνωστοι χάκαραν τη βρετανική κυβέρνηση – Οι υποψίες στο Πεκίνο
- Το MEGA φορά τα γιορτινά του – Η πιο ζεστή AI καμπάνια για τα Χριστούγεννα
- Τσουκαλάς: Κατέρρευσε το αφήγημα του διαλόγου, ευθύνη της κυβέρνησης το αδιέξοδο με τους αγρότες
- Η Κραϊόβα «τελείωσε» τον παίκτη που έκανε το μοιραίο πέναλτι κόντρα στην ΑΕΚ: «Υπέγραψε την καταδίκη του»



