Στα δύο Gigabyte αυξάνεται η χωρητικότητα του Google Mail
Όταν πέρυσι την 1η Απριλίου η Google ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει ηλεκτρονικά γραμματοκιβώτια με χωρητικότητα 1GB, πολλοί νόμισαν ότι επρόκειτο για φάρσα της ημέρας. Τώρα, το Gmail -που λειτουργεί ακόμα σε δοκιμαστική μορφή- ανακοίνωσε ότι διπλασιάζει το χώρο.
36
Όταν πέρυσι την 1η Απριλίου η Google ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν ηλεκτρονικά γραμματοκιβώτια με χωρητικότητα 1GB, πολλοί νόμισαν ότι επρόκειτο για φάρσα της ημέρας. Τώρα, το Gmail -που λειτουργεί ακόμα σε δοκιμαστική μορφή- ανακοίνωσε ότι διπλασιάζει το χώρο και σκοπεύει στο μέλλον να τον αυξήσει περισσότερο.
Η κίνηση έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου και το Yahoo! Mail ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τη χωρητικότητα στο 1GB για τους δωρεάν λογαριασμούς, και στα 2 GB για τους συνδρομητές. To Hotmail της Microsoft βρίσκεται ακόμα πίσω στον ανταγωνισμό, καθώς η υπηρεσία έχει ανακοινώσει αύξηση στα 250MB η οποία ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί για όλους τους πελάτες.
«Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε ότι ο χώρος αποθήκευσης δεν αποτελεί πια θέμα για τους χρήστες του Web mail» δήλωσε την Πέμπτη η Μαρίσα Μάγιερ, διευθύντρια του τμήματος καταναλωτικών δικρυακών προϊόντων του Google. Η αύξηση ισχύει από την Παρασκευή.
Πάντως, ένα χρόνο μετά την παρουσίαση του Gmail, η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει πότε η υπηρεσία θα αρχίσει να λειτουργεί κανονικά. Προς το παρόν διατίθεται μόνο σε όσους έχει καλέσει η εταιρεία να συμμετάσχουν στη δοκιμή, καθώς και στους φίλους των προσκεκλημένων αυτών.
Τις τελευταίες εβδομάδες το Gmail διαθέτει νέους λογαριασμούς σε τυχαίους επισκέπτες της σελίδας του, πυροδοτώντας φήμες ότι η δοκιμαστική περίοδος θα λήξει σύντομα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Ο Άρης Betsson Κ18 επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη (pics)
- Εκεί βρίσκω τον πραγματικό εαυτό μου: Ο ημίγυμνος Χάρι Στάιλς για τον Χαρούκι Μουρακάμι, το τρέξιμο και τη φήμη
- Κρήτη: Φρικτό θάνατο βρήκε άνδρας που παγιδεύτηκε σε φρέζα ενώ εκτελούσε εργασίες στο αμπέλι του
- Καύσιμα: Αυξήσεις πυροδοτεί ο πόλεμος στο Ιράν – Τι λέει ο πρόεδρος πρατηριούχων Ηρακλείου
- Ο Ανδρουλάκης κατέθεσε αίτημα για προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου
- H OpenAI κέρδισε το Πεντάγωνο, τώρα θέλει όλο το ΝΑΤΟ


