43

Ο Τρέισι ΜακΓκρέιντι πέτυχε 31 πόντους και ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη των Ρόκετς επί των Κλίβελαντ Καβαλίερς με 99-80. Ο σταρ του Χιούστον βρέθηκε σε πολύ καλή βραδιά και έκανε σκόνη τα αμυντικά συστήματα των αντιπάλων.

Πολύ καλός για τους νικητές και ο Μάικ Τζέιμς με 15 πόντους, ενώ άλλους 13 πέτυχε ο Γιάο Μινγκ. Από τους «Καβς» την καλύτερη απόδοση είχε ο Ντριού Γκούντεν με 20 πόντους.

Στο Ορλάντο, ο ρούκι Εμέκα Οκαφόρ είχε στο ενεργητικό του 23 πόντους, 10 ριμπάουντ, ο Τζέραλντ Γουάλας άλλους 22 πόντους και οι Σάρλοτ Μπόμπκατς πήραν τη νίκη μέσα στην έδρα των Μάτζικ με 108-94.

Στο Ντένβερ, οι Νάγκετς στηρίχθηκαν στην απόδοση των Ερλ Μπόικινς (21π) και ΝτεΜαρ Τζόνσον (20π.) για να λυγίσουν την αντίσταση των Λέικερς και να πάρουν τη σημαντική νίκη με 117-96.

Στο Σακραμέντο, με 38 πόντους από τον Πέτζα Στογιάκοβιτς οι Κινγκς πήραν τη νίκη επί των Μάβερικς με 109-101.

Στο Σολτ Λέικ Σίτι, τέλος, έπρεπε ο Λάρι Χιουζ να πετύχει το καθοριστικό καλάθι και ο Γκίλμπερτ Αρίνας να παίξει μια καλή άμυνα τον Κιθ ΜακΛέοντ προκειμένου οι Ουίζαρντς να φύγουν από τη Γιούτα με τη νίκη, για πρώτη φορά μετά το 1997! Ο Αρίνας ήταν ο καλύτερος των νικητών με 29 πόντους.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ