
Ο Τσίγκας δεν αγωνίσθηκε για να μην έλθει σε δύσκολη θέση, λέει η Καλλιθέα
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα σχετικά με τη μη χρησιμοποίηση του Τσίγκα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Σε αυτήν τονίζεται ότι επρόκειτο σε απόφαση του λεμονή για να μην έλθει σε δύσκολη θέση ο δανεικός από τους «πράσινους» ποδοσφαιριστής.
66
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Καλλιθέα προκειμένου να απαντήσει σε σχόλια που προκάλεσε η μη χρησιμοποίηση του Θανάση Τσίγκα στο σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων:
«Δυστυχώς καλούμαστε να απαντήσουμε για τα αυτονόητα. Η ΠΑΕ Καλλιθέα έχει αποδείξει ότι αγωνίζεται μόνο εντός των αγωνιστικών χώρων και με μοναδικό σκοπό πάντα τη νίκη.
» Το Σάββατο η ομάδα μας έχασε και τώρα βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ας μην αναζητούν λοιπόν ορισμένες ομάδες άλλοθι για τα δικά τους αποτελέσματα στην Καλλιθέα, που λειτουργεί με βασικούς άξονες τη διαφάνεια και την αξιοπιστία.
» Με την ιστορία του συλλόγου μας, που σε λίγους μήνες συμπληρώνει 40 χρόνια δράσης, δεν επιτρέπουμε παιχνίδια σε κάνεναν».
» Η ΠΑΕ στήριξε την απόφαση του προπονητή της ομάδας, κ. Τάκη Λεμονή, να μην χρησιμοποιήσει στον αγώνα του Σαββάτου τον Θάνο Τσίγκα, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός από την ομάδα του Παναθηναϊκού, ώστε να μην έρθει σε δύσκολη θέση ο ποδοσφαιριστής μας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μάλι: Συντονισμένη επίθεση ενόπλων στο Μπαμακό
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
