
Με αγιασμό προσπαθεί να σταματήσει την… απλόχερη προσφορά βαθμών ο Ολυμπιακός
Να ξορκίσει την επιθετική αστοχία του, τελώντας αγιασμό στο «Καραϊσκάκη», θέλει ο Ολυμπιακός. Παρευρέθησαν αρκετοί φίλαθλοι, οι οποίοι στην πλειοψοφία τους αποθέωσαν τον Μπάγεβιτς, χωρίς να λείψουν όμως οι διαφωνούντες. Στη διαιτησία αναφέρθηκε ο Σ. Θεοδωρίδης.
66
Να ξορκίσει την επιθετική αστοχία του θέλει ο Ολυμπιακός και σε αυτό οι «ερυθρόλευκοι» ελπίζουν να συμβάλει ο αγιασμός που τελέσθηκε την Δευτέρα στο «Καραϊσκάκη».
Επισήμως, οι Πειραιώτες ότι η τελετή ήταν κάτι, θα έπρεπε ούτως ή άλλως να γίνει, αφού το νεότευκτο γήπεδο δεν είχε αγιασθεί από την ημέρα της λειτουργίας του. Ενδόμυχα όμως όλοι συνέδεσαν το γεγονός με την… απλόχερη προσφορά βαθμών σε άλλες ομάδες, που είχε ως αποτέλεσμα την κατρακύλα των μέχρι πρότινος πρωτοπόρων στην τρίτη θέση.
Παρουσία λοιπόν του Σωκράτη Κόκκαλη, του Ντούσαν Μπάγεβιτς, μελών της διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, των ποδοσφαιριστών, αλλά και της ομάδας μπάσκετ, τελέστηκε ο αγιασμός του γηπέδου χωρίς να λείψουν τα παρατράγουδα.
Πρόεδρος και προπονητής έφτασαν σχεδόν μαζί και δεν φάνηκε να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις τους.
Αλλωστε, το πρωί είχε εκδοθεί και η σχετική ανακοίνωση, που καθιστούσε σαφές ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Μπάγεβιτς στον πάγκο του και πως δεν βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή.
Για τον αγιασμό πήγαν και αρκετοί φίλαθλοι και η πλειοψηφία τους, όχι μόνο έδειξε να στηρίζει τον προπονητή της ομάδας, αλλά τον αποθέωσαν κιόλας κατά την άφιξή του, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του και παροτρύνοντάς τον να προχωρήσει και να μην ακούει τίποτα.
Ωστόσο, κατά την αποχώρηση του Μπάγεβιτς, ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες, αλλά σταμάτησαν γρήγορα και οι περισσότεροι τον χειροκρότησαν, όπως έκαναν και με τον Κόκκαλη αλλά και τους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους ζητούσαν να πάρουν το νταμπλ.
Τότε, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης (ο οποίος το βράδυ της Κυριακής στήριξε δημοσίως τον Ντούσαν Μπάγεβιτς μιλώντας στην ΕΡΑ-Σπορ), άνοιξε διάλογο με κάποιους από τους φιλάθλους και, μεταξύ άλλων, έλεγε πως ο Ολυμπιακός έχει χάσει 11 βαθμούς από τη διαιτησία κι αυτό εντόπιζε ως πρόβλημα, ενώ ζήτησε από όλους να μείνουν ενωμένοι.
Και όταν τον ρώτησαν αν θα αποχωρήσει ο Μπάγεβιτς από την ομάδα:
«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ξεχάστε το. Κι αν ποτέ προκύψει, θα το μάθετε από εμάς και όχι από τις εφημερίδες».
Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Πειραιώς Καλλίνικος, ο οποίος μάλιστα χαρακτήρισε κόσμημα το το γήπεδο Καραϊσκάκη.
Νωρίτερα, είχε πραγματοποιηθεί η προπόνηση του Ολυμπιακού, στην οποία πάλι δεν πήρε μέρος ο Ριβάλντο. Γυμνάστηκε μόνος του, ωστόσο η κατάστασή του έχει βελτιωθεί και έτσι ανέβασε ρυθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μάλι: Συντονισμένη επίθεση ενόπλων στο Μπαμακό
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
