
Επιτέλους νίκη έστω και στην παράταση για τους Κινγκς επί των Κλίπερς με 111-107
Τέλος στις τέσσερις σερί ήττες για την ομάδα του Σακραμέντο τα ξημερώματα της Κυριακής. Με πρωταγωνιστές τους Μόμπλεϊ και Στογιάκοβιτς, οι «βασιλιάδες» έστειλαν το παιχνίδι με τους Κλίπερς στην παράταση όπου πήραν τελικά τη νίκη με 111-107.
30
Τέλος στις τέσσερις σερί ήττες για την ομάδα του Σακραμέντο τα ξημερώματα της Κυριακής. Με πρωταγωνιστές τους Μόμπλεϊ και Στογιάκοβιτς, οι «βασιλιάδες» έστειλαν το παιχνίδι με τους Κλίπερς στην παράταση όπου πήραν τελικά τη νίκη με 111-107.
Χάρη στον επιθετικό οίστρο του Μόμπλεϊ στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι Κινγκς κατάφεραν να στείλουν το ματς με τους Κλίπερς στην παράταση. Ο Μόμπλεϊ είχε 24 πόντους, όσους και ο Πρέντραγκ Στογιάκοβιτς.
Η άμυνα αποτέλεσε το «κλειδί» για τη νίκη του Σικάγο μέσα στη Φιλαδέλφεια. Οι «ταύροι» άφησαν τον Αϊβερσον με επτά πόντους στο δεύτερο ημίχρονο και τους Σίξερς με 33 συνολικά, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να πάρουν ακόμα μία νίκη που τους φέρνει πιο κοντά στα πλέι οφ.
Στην Ουάσινγκτον, ο Αρένας πραγματοποίησε ένα σπουδαίο δεύτερο ημίχρονο και οι Ουίζαρντς πήραν τη νίκη με 96-95 επί των Γιούτα Τζαζ. Ο Αρένας σημείωσε 22 πόντους, όλους στα δύο τελευταία 12λεπτα, συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων ελευθέρων βολών στα τελευταία 30 καθοριστικά δευτερόλεπτα.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Φιλαδέλφεια-Σικάγο 88-94
Ουάσινγκτον-Γιούτα 96-95
Νέα Ορλεάνη-Βοστόνη 100-113
Ντάλας-Σάρλοτ 104-93
Πόρτλαντ-Ορλάντο 92-97
ΛΑ Κλίπερς-Σακραμέντο 107-111 παράταση
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Μάλι: Συντονισμένη επίθεση ενόπλων στο Μπαμακό
- Η φορολογία της Ιταλίας «μαγνητίζει» τους πλούσιους
- Πυροβολισμοί στο Δείπνο της Ένωσης Ανταποκριτών του Λευκού Οίκο – Απομακρύνθηκαν οι επίσημοι και ο Τραμπ
- Βόμβα έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας (βίντεο)
- Μαζικές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κολομβία με 14 νεκρούς και 38 τραυματίες λίγο πριν τις εκλογές (βίντεο)
- Λίβανος: Νέα ισραηλινά πλήγματα στον νότο μετά την εντολή του Νετανιάχου – Πολίτες φεύγουν από τον νότο
