Εκτός διαπραγμάτευσης η μετοχή της εταιρίας Έμφασις
Σε αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας Έμφασις προχώρησε το ΧΑ την Παρασκευή, προκειμένου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, να δοθεί χρόνος στους επενδυτές να ενημερωθούν και να σταθμίσουν τις πληροφορίες σχετικά με τη διοίκηση της εταιρίας.
Σε αναστολή της διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρίας Εμφασις για την Παρασκευή, προχώρησε το ΧΑ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Χρηματιστήριο, η απόφαση στοχεύει στο να δοθεί χρόνος στο επενδυτικό κοινό, προκειμένου να ενημερωθεί λεπτομερώς και να σταθμίσει τα γεγονότα που συνδέονται με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σχετικά με τη διοίκηση της εταιρίας.
Η μετοχή της εταιρίας διαπραγματευόταν στο ΧΑ έως και στις 13.30 και όταν σταμάτησε η διαπράγματευσή της, υποχωρούσε κατά 16,55%, ενώ στην αρχή είχε κινηθεί και πάνω από το κλείσιμο της Πέμπτης.
Σημειώνεται πως από την Παρασκευή, τέθηκαν υπό επιτήρηση οι μετοχές των Fanco, Kορφίλ, Εικόνα Ηχος, Elephant, ΕΤΜΑ και Χαλυβδοφύλλων, ενώ αναστέλλεται προσωρινά η διαπραγματευση της Ιντεάλ.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας