Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2026
weather-icon 21o
Νέος διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ εξελέγη ο Δημήτρης Μανιατάκης

Νέος διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ εξελέγη ο Δημήτρης Μανιατάκης

Ο Δημήτρης Μανιατάκης, διευθύνων σύμβουλος της ICAP ΑΕ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ ΑΕ, εξελέγη τη Δευτέρα νέος διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, στη θέση του παραιτηθέντος Στέργιου Νέζη. Νέο μέλος του ΔΣ ορίστηκε από το ελληνικό Δημόσιο ο Ραφαήλ Μωυσής.

71

Ο Δημήτρης Μανιατάκης, διευθύνων σύμβουλος της ICAP ΑΕ και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ ΑΕ, εξελέγη τη Δευτέρα νέος διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΗ, στη θέση του παραιτηθέντος Στέργιου Νέζη.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Δημήτρης Σιούφας «μετά από συνεννόηση με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη, η συγκληθείσα έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της πλειοψηφίας της ΔΕΗ ΑΕ εξέλεξε, κατά τα οριζόμενα από τη σχετική νομοθεσία, ως νέο διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας, τον κ. Δημήτρη Μανιατάκη».

Ο κ. Μανιατάκης θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα αμέσως μετά την έκφραση γνώμης από την Επιτροπή των ΔΕΚΟ της Βουλής.

Eπίσης, για τη συμπλήρωση του αριθμού των μελών της πλειοψηφίας, το Ελληνικό Δημόσιο ορίζει ως νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου τον Ραφαήλ Μωυσή, πρόεδρο της ΔΕΠΑ ΑΕ και τέως διοικητή της ΔΕΗ. Η εκλογή του κ. Μωυσή θα γίνει την Τρίτη, στην τακτική συνεδρίαση του ΔΣ της εταιρείας.



Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2026
Απόρρητο