26

Χωρίς τους Βλάντο Σκεπάνοβιτς και Κώστα Τσαρτσαρή αναχώρησε η ομάδα του Παναθηναϊκού για την Θεσσαλονίκη όπου την Τετάρτη (20:30) θα αντιμετωπίσει την ΜΕΝΤ σε φιλικό παιχνίδι και το επόμενο διήμερο θα πάρει μέρος στο τουρνουά του ΠΑΟΚ.

Ο Σκεπάνοβιτς έμεινε στην Αθήνα για να κάνει θεραπεία στο πόδι του, ενώ μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα με τον Τσαρτσαρή ο οποίος στην χθεσινοβραδινή προπόνηση υπέστη βαρύ διάστρεμμα.

Παράλληλα η μαγνητική που έκανε την Τετάρτη έδειξε ότι έχει και μία κάκωση στον μηνίσκο, κάτι που σημαίνει ότι ξεκίνησε ήδη θεραπεία και αυτός, με στόχο να προλάβει το ματς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στις 3 Οκτωβρίου.

Όλοι οι άλλοι παίκτες είναι στην διάθεση του Ζελικο Ομπράντοβιτς και θα προπονηθούν το απόγευμα στο γήπεδο της ΜΕΝΤ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ