
Με δύο γκολ του Σιλβέστρ και αυτογκόλ του ΟΣέι, η Μάντσεστερ 2-1 την Λίβερπουλ
Με διπλό χτύπημα του Σιλβέστρ, στο 20 και στο 66, η Μάντσεστερ νίκησε τη Λίβερπουλ με 2-1 στο παραδοσιακό ντέρμπι της premier league, που έγινε στο «Ολντ Τράφορντ». Με αυτογκόλ του ΟΣέι στο 55 είχαν ισοφαρίσει οι «κόκκινοι».
66
Με διπλό χτύπημα του Σιλβέστρ, στο 20 και στο 66, η Μάντσεστερ νίκησε τη Λίβερπουλ με 2-1 στο παραδοσιακό ντέρμπι της premier league, που έγινε στο «Ολντ Τράφορντ». Με αυτογκόλ του ΟΣέι στο 55 είχαν ισοφαρίσει οι «κόκκινοι».
Και τα δύο γκολ του Γάλλου, πάντως, ήρθαν με τον ίδιο σχεδόν τρόπο και είχαν ως δημιουργό τον Ράιαν Γκιγκς.
Το πρώτο στο 20, όταν ο Ουαλός άσος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά και ο Σιλβέστρ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι.
Το δεύτερο στο 66, όταν πάλι ο Γκιγκς εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά και πάλι ο Σιλβέστρ με κεφαλιά μέσα από την «καρδιά» της άμυνας της Λίβερπουλ, παραβίασε για δεύτερη φορά την εστία του Ντούντεκ.
Στο ενδιάμεσο (54) η Λίβερπουλ είχε ισοφαρίσει, με αυτογκόλ του Τζον Ο Σέι και μάλιστα δέχθηκε το δεύτερο γκολ σε μια χρονική στιγμή, που πίεζε η ίδια για να διπλασιάσει τα τέρματά της.
Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, δεν απέδωσε ποδόσφαιρο αξιώσεων, υπήρχαν όμως στιγμές που διατηρούσε την υπεροχή, ενώ στο μεγαλύτερο διάστημα κατάφερε να εξουδετερώσει τα ατού της αντίπαλου της.
Ωστόσο η ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον αποδείχθηκε πιο ουσιαστική και με «όπλο» τις προωθήσεις του Σιλβέστρ στις στημένες φάσεις, πήρε τη σπουδαία νίκη.
Να σημειωθεί πως ο Στίβεν Τζέραρντ αποχώρησε τραυματίας στο 39.
Η σύνθεση της Λίβερπουλ: Ντούντεκ, Χοσέμι, Κάραγκερ, Χίπια, Ρίισε, Φίναν, Τζέραρντ (39 Χάμαν), Τσάμπι Αλόνσο, Κιούελ, Λουΐς Γκαρθία, Σισέ (67 Μπάρος).
Στην ενδεκάδα της ομάδας του Φέργκιουσον επέστρεψε ο Φέρντιναντ, μετά την τιμωρία του από την FA.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Betsson: Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, ΠΑΟΚ-ΟΦΗ, έρχεται με σούπερ αποδόσεις και κορυφαίες αγορές
- Είναι αυτή η πιο rock δημοπρασία της άνοιξης;
- Τέμπη: Διεκόπη η δίκη για τη «Σύμβαση 717» προκειμένου να προσκομιστεί η ληξιαρχική πράξη θανάτου του ελεγκτή
- Συναγερμός στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο
- ΟΗΕ: Η δουλειά σκοτώνει 840.000 ανθρώπους τον χρόνo – Βασική αιτία το στρες
- Διήμερη επίσκεψη Μακρόν στην Αθήνα – «Έχουμε μια υποδειγματική αμυντική συνεργασία», λέει ο Γάλλος πρόεδρος



