
Ο Αμερικανός Λανς Αρμστρονγκ νικητής του Γύρου της Γαλλίας
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας με τον Αμερικανό Λανς Αρμστρονγκ να γράφει ιστορία με την έκτη του νίκη -αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση. Δεύτερος τερμάτισε ο Γερμανός Αντρέας Γκλόντεν και τρίτος ο Ιταλός Ιβάν Μπάσο.
43
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο Ποδηλατικός Γύρος της Γαλλίας με τον Αμερικανό Λανς Αρμστρονγκ να γράφει ιστορία με την έκτη του νίκη -αριθμός ρεκόρ για τη διοργάνωση. Η ημέρα ανήκε σε εκείνον αφού ήταν το φαβορί για την πρώτη θέση.
Όπως μετέδωσε το BBC, ο 32χρονος Αμερικανός ήταν ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό του καθ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.
Έχοντας νικήσει τους πέντε προηγούμενους αγώνες, ο Αρμστρονγκ έγινε ο πρώτος αθλητής που κατάφερε να νικήσει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον Γύρο της Γαλλίας.
Ο πιο επικίνδυνος αντίπαλος του Αμερικανού ποδηλάτη θεωρείτο ο Γερμανός Γιαν Ούρλιχ, ο οποίος όμως τερμάτισε τέταρτος, με δεύτερο το Γερμανό Αντρέας Γκλόντεν και τρίτο τον Ιταλό Ιβάν Μπάσο.
«Το να στέκεται κανείς έξι φορές στο υψηλότερο βάθρο του Σανς Ελιζέ είναι πραγματικά υπέροχο» δήλωσε ο Αρμστρονγκ μετά τη νίκη του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μήνυμα για στήριξη Δήμων και κοινωνικών υπηρεσιών από το ΔΣ της ΚΕΔΕ
- Σαρλίζ Θερόν: Η κορυφαία εμφάνιση χωρίς top, μόνο με ένα εντυπωσιακό κολάρο
- ΣΥΡΙΖΑ για δολοφονία 43χρονης: Η κυβέρνηση να σταματήσει να αρνείται τη νομική αναγνώριση του όρου «γυναικοκτονία»
- Μετρό: Τροποποιούνται δρομολόγια της Γραμμής 2 λόγω έργων – Οι σταθμοί που θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα
- Καιρός: Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία – Πότε επιστρέφει η Άνοιξη
- Τάκερ Κάρλσον εναντίον Τραμπ: Μια προδιαγεγραμμένη ρήξη με βαρείς χαρακτηρισμούς



