
Δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο, είπε ο Χαριστέας κατά τη βράβευσή του από την Βέρντερ
Αποφασισμένος να κερδίσει με το... σπαθί του μια θέση στην ενδεκάδα της Βέρντερ επέστρεψε στη Βρέμη ο Αγγελος Χαριστέας. Αλωστε είναι πλέον πρωταθλητής Ευρώπης, κάτι για το οποίο βραβεύτηκε από τον γερμανικό σύλλογο.
66
Αποφασισμένος να κερδίσει με το… σπαθί του μια θέση στην ενδεκάδα της Βέρντερ επέστρεψε στη Βρέμη ο Αγγελος Χαριστέας. Αλωστε είναι πλέον πρωταθλητής Ευρώπης, κάτι για το οποίο βραβεύτηκε από τον γερμανικό σύλλογο.
«Θέλω να παίζω βασικός στην ομάδα και να μην είμαι αναπληρωματικός, όπως συνέβαινε την προηγούμενη σεζόν», ήταν οι δηλώσεις του Έλληνα επιθετικού, τις οποίες μετέδωσε το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, dpa.
«Δεν με ενδιαφέρει, αν θα έχω δίπλα στην επίθεση, τον Ιβάν Κλάζνιτς ή τον Μίροσλαβ Κλόζε» πρόσθεσε ο Ελληνας επιθετικός.
Την περασμένη σεζόν ο Αγγελος Χαριστέας στα περισσότερα παιχνίδια της Βέρντερ Βρέμης ήταν αναπληρωτηματικός. Στην αρχική ενδεκάδα παρτενέρ του Αϊλτον, πρώτος σκόρερ πέρυσι στη Μπουντεσλίγκα, ήταν ο Κλάζνιτς.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έφυγε εφέτος το καλοκαίρι από τη Βρέμη και προτίμησε τη Σάλκε. Η Βέρντερ αναζήτησε τον αντικατστάτη του Αίλτον και απέκτησε στη μεταγραφική περίοδο τον Μίροσλαβ Κλόζε από την Καϊζερσλάουτερν, στις αρχές Ιουνίου.
Κίνηση που ερμηνεύθηκε ότι ο Χαριστέας θα ήταν και τη νέα χρονιά αναπληρωματικός στην ομάδα. Ομως όλα αυτά συνέβαιναν πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Στα γήπεδα της Πορτογαλίας ο Έλληνας άσος έβαλε τρία γκολ στο EURO 2004, όμως το γκολ στον προημιτελικό με τη Γαλλία και κυρίως η κεφαλιά του στον τελικό με την Πορτογαλία, ήταν καθοριστικά για να σηκώσει το τρόπαιο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, Τόμας Σάαφ, αλλιώς τα σχεδίαζε με επιθετικό δίδυμο τον Κλόζε και τον Κλάζνιτς.
«Αν ο Αγγελος παίζει όπως στο EURO 2004, τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα» εξήγησε όλο νόημα, ο διευθυντής της πρωταθλήτριας Γερμανίας, Κλάους Αλοφς.
Οι προσθέσεις του Σάαφ, θα φανούν στις 6 Αυγούστου, όπου η Βέρντερ Βρέμης θα αντιμετωπίσει τη Σάλκε, στο εναρκτήριο παιχνίδι της bundesliga για τη νέα περίοδο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μήνυμα για στήριξη Δήμων και κοινωνικών υπηρεσιών από το ΔΣ της ΚΕΔΕ
- Σαρλίζ Θερόν: Η κορυφαία εμφάνιση χωρίς top, μόνο με ένα εντυπωσιακό κολάρο
- ΣΥΡΙΖΑ για δολοφονία 43χρονης: Η κυβέρνηση να σταματήσει να αρνείται τη νομική αναγνώριση του όρου «γυναικοκτονία»
- Μετρό: Τροποποιούνται δρομολόγια της Γραμμής 2 λόγω έργων – Οι σταθμοί που θα κλείσουν νωρίτερα σήμερα
- Καιρός: Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία – Πότε επιστρέφει η Άνοιξη
- Τάκερ Κάρλσον εναντίον Τραμπ: Μια προδιαγεγραμμένη ρήξη με βαρείς χαρακτηρισμούς



