
Ο Σάντρο Καμπάνια ανακοίνωσε τους 13 της εθνικής πόλο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Αναμενόμενες ήταν οι επιλογές του Καμπάνια για την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο Ολυμπιακό τουρνουά του πόλο. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε τους 13 «εκλεκτούς» του, οι οποίοι κατέκτησαν πρόσφατα το χάλκινο μετάλλιο στο World League.
66
Αναμενόμενες ήταν οι επιλογές του Σάντρο Καμπάνια για την ομάδα που θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα στο Ολυμπιακό τουρνουά του πόλο. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε τους 13 «εκλεκτούς» του, οι οποίοι κατέκτησαν πρόσφατα το χάλκινο μετάλλιο στο World League.
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες θα μετάσχουν οι εξής:
Γιώργος Ρέππας, Νίκος Δεληγιάννης (τερματοφύλακες), Κώστας Λούδης, Δημήτρης Μάζης, Τάσος Σχίζας (αμυντικοί), Θόδωρος Χατζηθεοδώρου, Γιάννης Θωμάκος, Χρήστος Αφρουδάκης, Αργύρης Θεοδωρόπουλος, Θόδωρος Καλακόνας, Στέφανος Σάντα (περιφερειακοί), Γιώργος Αφρουδάκης, Αντώνης Βλοντάκης (φουνταριστοί).
Αναπληρωματικοί σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, θα είναι ο Δημήτρης Τσίκλος της Βουλιαγμένης και ο Μάνθος Βουλγαράκης των Χανίων, που σε πρώτη φάση έμειναν εκτός ομάδας, όπως αναμενόταν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- d4vd: Αντιμέτωπος ακόμη και με θανατική ποινή για τον διαμελισμό ανήλικης φαν
- Μεγάλη νίκη για τους Πίστονς και 1-1 με τους Μάτζικ (98-83) – Έκαναν το 2-0 οι Θάντερ (120-107)
- Μενίδι: «Να ανοίξουν τα στόματα» – Δικαίωση ζητάει ο πατέρας του Μάριου που σκοτώθηκε από αδέσποτη σφαίρα
- Στα πρόθυρα της καταστροφής ωθεί η ακραία ζέστη τα συστήματα αγροδιατροφής – Προειδοποίηση FAO-WMO
- Live η Λάουρα Κοβέσι: Ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι έγκλημα, «νεποτισμός και πελατειακές σχέσεις» – «Αντιπερασπισμός» οι επιθέσεις στην Εισαγγελία
- Απολύθηκε ο υπουργός Ναυτικού των ΗΠΑ μετά από σύγκρουση με τον υπουργό Άμυνας




