66

Αφησε πίσω τις ήττες ο ΠΑΟΚ και ανεδείχθη ισόπαλος 1-1 με τη Μονακό, στο τρίτο του φιλικό ματς επί γαλλικού εδάφους.

Στην πόλη Νταρνού, οι φιναλίστ του Champions League προηγήθηκαν στο 15 με τον Εβρά, αλλά η ομάδα του Αγγελου Αναστασιάδη, που πραγματοποίησε αρκετά καλή εμφάνιση, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 71 με σκόρερ τον Εμπενίτζερ Χάγκαν.


Υπομονή και δουλειά ήταν τα λόγια τα οποία τόνισε με έμφαση ο Αγγελος Αναστασιάδης, με τη λήξη του φιλικού\ του ΠΑΟΚ.

«;Eχουμε περάσει σε άλλη μορφή προπονήσεων, που οι παίκτες είναι πιο ελεύθεροι. Χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να βελτιώσουμε την τακτική μας, όπως και το να έχουμε υπομονή», είπε ο τεχνικός του «Δικεφάλου».

O Ντιντιέ Ντεσάμπ, από την πλευρά του, μιλώντας για τους Θεσσαλονικείς ανέφερε:

«Ο ΠΑΟΚ, με τον τρόπο που έπαιξε, έδωσε υποσχέσεις για ακόμη καλύτερο παιχνίδι στη συνέχεια. Εμείς θα ασχοληθούμε με τη δική μας ομάδα και τις αδυναμίες που έχουμε, καθώς είναι αρκετοί οι νέοι μας παίκτες».

Tραυματίας στο πέλμα αποχώρησε από το ματς ο Διονύσης Χασιώτης. Η σοβαρότητα της κατάστασης του θα εκτιμηθεί την Πέμπτη.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ