Την ακύρωση της παράστασης «Τρωάδες-Εκάβη-Αγαμέμνων» ανακοίνωσε η Ειρήνη Παπά
Την αμετάκλητη απόφασή της να μην πραγματοποιηθεί τελικώς στην Αθήνα η ενιαία παράσταση της τριλογίας Τρωάδες - Εκάβη - Αγαμέμνων, στο πλαίσιο της πολιτιστικής Ολυμπιάδας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η διεθνούς φήμης Ελληνίδα ηθοποιός Ειρήνη Παπά.
31
Την αμετάκλητη απόφασή της να μην πραγματοποιηθεί τελικώς στην Αθήνα η ενιαία παράσταση της τριλογίας Τρωάδες – Εκάβη – Αγαμέμνων, στο πλαίσιο της πολιτιστικής Ολυμπιάδας, ανακοίνωσε τη Δευτέρα η διεθνούς φήμης Ελληνίδα ηθοποιός Ειρήνη Παπά.
Με ανακοίνωση της η Ειρήνη Παπά έκανε γνωστό ότι μεσούσης της προετοιμασίας των παραστάσεων «το Ισπανικό Ιδρυμα της Βαλέντθια γνωστοποίησε την απόφασή του να αποσύρει τη συμμετοχή του με το έργο Τρωάδες».
Το Ισπανικό Ιδρυμα της Βαλένθια, το Ιταλικό Ιδρυμα της Ρώμης και το Ελληνικό Σωματείο της Αθήνας Κέντρο Εφαρμοσμένων Τεχνών Θεάματος και Ακροάματος είχαν συναποφασίσει την παρουσίαση στην Αθήνα της παράστασης κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.
ΑΠΕ
- Προειδοποίηση ΠΟΕΔΗΝ για τη γρίπη: Προσοχή από παιδιά και ενήλικες
- Κτήριο που σχεδίασε ο Βιτρούβιος ανακαλύφθηκε στην Ιταλία – Ποιος ήταν ο «πατέρας της αρχιτεκτονικής»
- Ρωσία: Η Βρετανία δεν πρέπει πλέον να αποκαλείται «Μεγάλη» λέει ο Λαβρόφ
- Σπύρος Μελετζής: «Φωτογράφε, η πίστις σου σέσωκέ σε»
- Τσιτσιπάς – Μοτσιζούκι 3-1: Νίκη με ανατροπή και πρόκριση στον δεύτερο γύρο του Australian Open
- Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία της Αττικής την Τετάρτη




