Στην προηγούμενη κυβέρνηση αποδίδει ο Γ.Αλογοσκούφης τα προβλήματα της οικονομίας
Τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας είναι πολλά και σοβαρά, επισήμανε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης μετά τη λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου την Τρίτη, επιρρίπτοντας ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση.
27
Τα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας είναι πολλά και σοβαρά, επισήμανε ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών Γιώργος Αλογοσκούφης μετά τη λήξη του Υπουργικού Συμβουλίου την Τρίτη, επιρρίπτοντας ευθύνες στην προηγούμενη κυβέρνηση.
Ο κ. Αλογοσκούφης επισήμανε ότι τα προβλήματα οφείλονται «στον ανεύθυνο και αντιφατικό τρόπο» με τον οποίο διαχειρίστηκε την οικονομία η προηγούμενη κυβέρνηση μέχρι και τις εκλογές.
Η Νέα Δημοκρατία, σημείωσε ο υπουργός, συνεπής στις δεσμεύσεις της, θα αρχίσει να υλοποιεί το πρόγραμμά της με στόχο την ανάπτυξη, την απασχόληση και την κοινωνική συνοχή.
Αναφερόμενος στο δημοσιονομικό έλλειμμα, ο υπουργός επεσήμανε ότι είναι διπλάσιο από αυτό που παρουσίαζε η προηγούμενη κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι δεν έχουν αλλάξει οι λογιστικοί κανόνες για τον υπολογισμό του ελλείμματος (κάτι που έχει ισχυριστεί ο τέως υπουργός Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης) και είναι ακριβώς οι ίδιοι που χρησιμοποιούσε η προηγούμενη κυβέρνηση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Μυτιλήνη: Κλιμακώνουν οι κτηνοτρόφοι – Νέα κινητοποίηση την Πέμπτη
- Λέσβος: Στη ΜΕΘ με μικροβιακή μηνιγγίτιδα νοσηλεύεται 30χρονη στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης
- Η Ρωσία εκτόξευσε πάνω από 300 drones και πυραύλους προς την Ουκρανία κατά τη διάρκεια της νύχτας
- Οργή και προβληματισμός στη ΝΔ για τον Μακάριο Λαζαρίδη – Αναμένουν με αγωνία τις αποφάσεις Μητσοτάκη
- Το καλύτερο για τον σκύλο μας είναι να είμαστε συνεχώς «αγκαζέ» – Σωστά;
- Η Ευρώπη υψώνει «τείχος» στον χάλυβα
- Εκλογές στο Περού: Καταγγελίες για νοθεία ανεβάζουν την ένταση
- Κεφαλονιά: Συγκλονίζει ο πατέρας της 19χρονης – «Έχασα τον άγγελό μου – Το παιδί μου το παγίδευσαν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442