66

Η Μίντλεσμπρο έχει το προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του League Cup Αγγλίας, επικρατώντας με 1-0 της Αρσεναλ στο Λονδίνο. Ο Ζουνίνιο έσπασε το… απόρθητο του Χάιμπουρι, όπου οι «κανονιέρηδες» είχαν ήττηθεί εφέτος μόνο για το Champions League.

Η ομάδα του Στιβ ΜακΛάρεν έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση, αφού ο επαναληπτικός θα γίνει στο «Ρίβερσαϊντ» την ερχόμενη εβδομάδα. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στις δύο φετινές αναμετρήσεις με την Αρσεναλ για το πρωτάθλημα η Μίντλεσμπρο δέχθηκε συνολικά οκτώ γκολ αλλά την Τρίτη βελτίωσε εμφανώς την άμυνα της και πήρε σπουδαία νίκη.

Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι ο Αρσέν Βενγκέρ άφησε εκτός αποστολής πολλόυς από τους βασικούς παίκτες του.

Την Τετάρτη στο «Ρίμποκ Στάντιουμ» του Μπόλτον διεξάγεται και το πρώτο ματς του δεύτερου ημιτελικού, μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Αστον Βίλα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ