26

Αναπάντεχη ήττα που θέτει σε αμφισβήτηση την πρώτη θέση της premier league, γνώρισε η Μάντσεστερ Γιουνάνιτεντ από τη Γουλβς με 1-0. Αρσεναλ και Τσέλσι επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα την Κυριακή.

Η Γουλβς σταμάτησε το νικηφόρο σερί 6-0 της πρωτοπόρου του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Σκωτσέζος Κένι Μίλερ αναδείχτηκε ήρωας των γηπεδούχων σημειώνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και πρώτο δικό του για φέτος στο 67ο λεπτό.

Eν τω μεταξύ η Τσάρλτον συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, καθώς επικράτησε στο «Γκούντισον Παρκ» 1-0 της Εβερτον και παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ξεφεύγοντας μάλιστα πέντε βαθμούς από τη Λίβερπουλ, που ηττήθηκε στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» 2-1 από την Τότεναμ.

Απίστευτο ματς έγινε στο «Ριβερσάιντ», όπου η Μίντελσμπρο πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις και ισοφάρισε σε 3-3 τη Λέστερ, με την οποία αγωνίστηκε σε όλο το ματς ο Νίκος Νταμπίζας (είδε κίτρινη κάρτα).

Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος μπήκε σαν αλλαγή στο 90 (στη θέση του Οκότσα), στην εντός έδρας νίκη της Μπόλτον με 1-0 επί της Πόρτσμουθ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Μπόλτον-Πόρτσμουθ 1-0
Έβερτον-Τσάρλτον 0-1
Μάντσεστερ Σίτι-Μπλάκμπερν 1-1
Μίντεσμπρο-Λέστερ 3-3
Σαουθάμπτον-ΛΙντς 2-1
Γουλβς-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-0
Τότεναμ-Λίβερπουλ 2-1

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ