
Αποδεκατισμένη η Μίλαν την Τρίτη στο ντέρμπι κορυφής με τη Ρόμα
Αποδεκατισμένη θα παραταχθεί την Τρίτη η Μίλαν στο ντέρμπι κορυφής της 15ης αγωνιστικής του campionato κόντρα στη Ρόμα του Φάμπιο Καπέλο. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει τους Φιλίπο Ιντζάγκι, Γιάν Νταλ Τόμασον, Αλεσάντρο Νέστα και Μάσιμο Αμπροσίνι.
71
Αποδεκατισμένη θα παραταχθεί την Τρίτη η Μίλαν στο ντέρμπι κορυφής της 15ης αγωνιστικής του campionato κόντρα στη Ρόμα του Φάμπιο Καπέλο. Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει τους Φιλίπο Ιντζάγκι, Γιάν Νταλ Τόμασον, Αλεσάντρο Νέστα και Μάσιμο Αμπροσίνι.
Ο Δανός, που προοριζόταν για αντικαταστάτης του τραυματία Φιλίπο Ιντζάγκι, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα -θλάση- που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες και τέθηκε εκτός αποστολής για τον αγώνα του «Ολύμπικο».
Ο Αντσελότι δεν μπορεί, επίσης να υπολογίζει στον Αλεσάντρο Νέστα, αφού η Μίλαν έχει πληγεί από «επιδημία» τραυματισμών. Απών θα είναι και ο Μάσιμο Αμπροσίνι, που παραμένει κλινήρης λόγω γρίπης.
Έτσι, θεωρείται βέβαιο ότι ο προπονητής των «ροσονέρι» θα χρησιμοποιήσει στη βασική ενδεκάδα τον Βραζιλιάνο Σερζίνιο, μολονότι κι αυτός προέρχεται από τραυματισμό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Δανία: Νεαρός ποδοσφαιριστής της Μίντιλαντ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι
- Καύσιμα: Ο πόλεμος εκτόξευσε τις τιμές στην ΕΕ – 20% πάνω το ντίζελ
- Όμιλος ΔΕΗ: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάθεση Ομολόγου της ΔΕΗ για τους κατοίκους των νομών Κοζάνης – Φλώρινας
- Φάμελλος για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία δεν χαρίζεται – Η ενίσχυσή της είναι διαχρονική ευθύνη όλων μας
- Δήμος Πειραιά: Με επιτυχία τα εγκαίνια της αναδρομικής έκθεσης «1964–2026» του Νίκου Τζιζμετζόγλου
- Η Ρωσία «μαγειρεύει» τα οικονομικά της δεδομένα για να κρύψει την πραγματική της κατάσταση

