
Στο Ντόρτμουντ το ματς Γαλατάσαραϊ-Γιουβέντους
Στο «Βέστφαλεν» του Ντόρτμουντ θα διεξαχθεί την Τρίτη το ματς Γαλατάσαραϊ-Γιουβέντους, στην 5η αγωνιστική του Champions League. Το ματς είχε αναβληθεί λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία και σήμερα η UEFA ανακοίνωσε τη νέα έδρα διεξαγωγής του.
26
Στο «Βέστφαλεν» του Ντόρτμουντ θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη ο αγώνας Γαλατάσαραϊ-Γιουβέντους, στην 5η αγωνιστική του Champions League. Το ματς είχε αναβληθεί λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στην Τουρκία και σήμερα η UEFA ανακοίνωσε τη νέα έδρα διεξαγωγής του.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, καθώς η συνεργασία μας με την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και τη Γαλατασαράι ήταν άψογη» δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της UEFA, Γκέρχαρντ Αϊγκνερ, που επίσης είπε ότι τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί και η έδρα διεξαγωγής των αγώνων Μπεσίκτας-Τσέλσι (6η αγωνιστική Champions League, 9 Δεκεμβρίου) και Μακάμπι Χάιφα-Βαλένθια (κύπελλο ΟΥΕΦΑ, 11 Δεκεμβρίου), που ήταν προγραμματισμένο να γίνει στη Σμύρνη.
Το ματς της Γαλατάσαραϊ με τη Γιουβέντους θα ξεκινήσει στη… συνήθη ώρα (21:45) και το αποτέλεσμά του ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό, ο οποίος διεκδικεί την τρίτη θέση του ομίλου και τη συμμετοχή στον Γ γύρο του Kυπέλλου UEFΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Λιοσίων: Ξεκινά προσπάθεια αφύπνισης της 16χρονης – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία της μηχανής
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
- Mabu: Μια απλή άσκηση που κάνει τη διαφορά
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 δικαιούχους – Τα κριτήρια
- Εμπόδιο στη συνέχιση των συνομιλιών η στάση των ΗΠΑ, λέει το Ιράν – Στο Πακιστάν αναμένεται σήμερα ο Βανς



