
Διαφορετικό -και καλύτερο- Παναθηναϊκό περιμένει ο Ίβκοβιτς στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ
Τη βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετικός στον αγώνα της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague εξέφρασε ο Σέρβος προπονητής της ρωσικής ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Ο Παναθηναϊκός έχει έξτρα κίνητρο» είπε ο «Ντούντα».
71
Τη βεβαιότητα ότι ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί τελείως διαφορετικός στον αγώνα της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euroleague εξέφρασε την Τρίτη ο Σέρβος προπονητής της ρωσικής ομάδας, Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Ο Παναθηναϊκός έχει έξτρα κίνητρο» είπε ο «Ντούντα».
Ο «Ντούντα» είπε ότι οι «πράσινοι» θα έχουν ένα έξτρα κίνητρο απέναντι στην ομάδα του, η οποία από την άλλη θα πρέπει να παίξει το ίδιο και καλύτερα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Κρκα, αν θέλει να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
«Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Δύο ήττες σε τρεις αγώνες στην Ευρωλίγκα θα δώσουν στον αντίπαλό μας ένα έξτρα κίνητρο. Και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός θ αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του κάνει τα πράγματα ακόμη πιο δύσκολα για εμάς. Διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ με μερικούς πολύ έμπειρους παίκτες όπως οι Μίντλετον και ΜακΝτόναλντ, καθώς και μερικούς εξαιρετικούς σουτέρ, όπως ο Νίκος Χατζηβρέττας» είπε ο Ίβκοβιτς.
Και κατέληξε: «Από την άλλη, η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο συγκεκριμένο αγώνα. Ευελπιστώ ότι η ομάδα μου θα βγει νικήτρια από ένα τόσο σοβαρό παιχνίδι. Πιστεύω ότι αν παίξουμε όπως με την Κρκα την περασμένη εβδομάδα έχουμε πιθανότητες να κατακτήσουμε τους βαθμούς της νίκης. Όμως, δεν πρέπει να περιμένουμε η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων να είναι η ίδια με αυτή της περασμένης εβδομάδας».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Λιοσίων: Ξεκινά προσπάθεια αφύπνισης της 16χρονης – Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την τρελή πορεία της μηχανής
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Κρίσιμες οι επόμενες ημέρες για την 13χρονη που έπεσε από μπαλκόνι σχολείου στο Χαϊδάρι – Παραμένει διασωληνωμένη στη ΜΕΘ
- Mabu: Μια απλή άσκηση που κάνει τη διαφορά
- Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για 300.000 δικαιούχους – Τα κριτήρια
- Εμπόδιο στη συνέχιση των συνομιλιών η στάση των ΗΠΑ, λέει το Ιράν – Στο Πακιστάν αναμένεται σήμερα ο Βανς



