Φωτογραφική έκθεση για τις απεικονίσεις της Νίκης από τις 26/9 στο Νομισματικό Μουσείο
Φωτογραφική έκθεση με θέμα «...σεμνή Νίκη, μη λήγοις στεφανούσα!» εγκαινιάζεται στις 26 Σεπτεμβρίου στο Νομισματικό Μουσείο Αθήνας. Η έκθεση, που θα διαρκέσει έως τις 31 Οκτωβρίου, πραγματεύεται τις απεικονίσεις της Νίκης σε νομίσματα και μετάλλια.
38
Φωτογραφική έκθεση με θέμα «…σεμνή Νίκη, μη λήγοις στεφανούσα!» εγκαινιάζεται την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου στο Νομισματικό Μουσείο Αθήνας. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2003.
Η έκθεση πραγματεύεται την απεικόνιση της Νίκης σε νομίσματα και μετάλλια διαφόρων ευρωπαϊκών λαών από τον 6ο αιώνα π.Χ. μέχρι σήμερα, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στα μετάλλια των σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων.
Με την έκθεση αυτή το Νομισματικό Μουσείο συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς 2003, θεσμό που φέτος η Ελλάδα έχει επιλέξει να αφιερώσει στο αθλητικό ιδεώδες και σε οποιαδήποτε δραστηριότητα αγωνιστικού χαρακτήρα διαπνέεται από ευγενή άμιλλα.
Την ημέρα των εγκαινίων (26/9) η είδοσος στο μουσείο θα είναι ελεύθερη, καθώς και το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο εορτασμού των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα
- ΑΑΔΕ: Ποια εισοδήματα και παροχές δεν πιάνει το ραντάρ της Εφορίας
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- ΚΕΦΙΜ: Στην Ελλάδα η 2η υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας – Παραμένει σχεδόν ίδια με τα επίπεδα του 2019
- Kόντρα στα πρέπει των καιρών – Τι δίδαξε ο Γενάρης τον Τζορτζ Όργουελ για την εξουσία και την αντίσταση
- Οδηγός ονείρων: Μπορείς να «φτιάξεις» τη ζωή που θέλεις μέσα σε 90 ημέρες;






