
Ώρα Κυπέλλου για Παναθηναϊκό, Ακράτητο, Πανιώνιο και Ιωνικό
Oλοκληρώνονται την Τετάρτη και την Πέμπτη οι πρώτοι αγώνες της Δ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ακράτητος φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και ο Πανιώνιος τον Ιωνικό, θέλοντας όλοι να εξασφαλίσουν... κάτι εν όψει ρεβάνς.
26
Oλοκληρώνονται την Τετάρτη και την Πέμπτη οι πρώτοι αγώνες της Δ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τέσσερα ματς με αρκετό ενδιαφέρον.
Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα παίξει στα Ανω Λιόσια και θέλει από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον Ακράτητο να «καθαρίσει» την πρόκριση για την επόμενη φάση. Ο Σέρχιο Μαρκαριάν θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιους αναπληρωματικούς, θέλοντας να δώσει ανάσες σε βασικούς παίκτες.
Πιο δύσκολα είναι τα προγνωστικά για το άλλο αυριανό ματς, στη Νέα Σμύρνη μεταξύ του Πανιωνίου και του Ιωνικού. Η ομάδα της Νίκαιας προέρχεται από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και θα παραταχθεί χωρίς τον Ζαν Μισέλ Καβαλί στον πάγκο της.
Μεθαύριο, το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν θα έχει πρόβλημα παίζοντας στη Φιλαδέλφεια κόντρα στον Απόλλωνα Αθηνών, ενώ σαφώς πιο δύσκολο θα είναι το έργο του ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται στην Τούμπα τον ΟΦΗ.
Συνοπτικά το πρόγραμμα:
ΤΕΤΑΡΤΗ
17:00 Πανιώνιος-Ιωνικός
19:00 Ακράτητος-Παναθηναϊκός
ΠΕΜΠΤΗ
17:00 ΠΑΟΚ-ΟΦΗ
19:00 ΑΕΚ-Απόλλων
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Τι μπορεί να συμβεί στο σώμα σου όταν δεν βάζεις πρωτεΐνη στη διατροφή σου;
- Ο Ζοχράν Μαμντάνι εξακολουθεί να βγάζει χρήματα ως ράπερ
- Οι Ιάπωνες ξέρουν – Είναι το ikigai το «μυστικό» για μια πιο χαρούμενη ζωή;
- Δοκιμάζοντας τις αντοχές της χριστιανικής Δεξιάς – Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Τραμπ δημιουργεί προβλήματα
- Σε «θλιβερά χαμηλά επίπεδα» η κάλυψη της βίας κατά των γυναικών από τα ΜΜΕ
- Και ναρκοτέστ στα μπλόκα της τροχαίας



