30

Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει για την εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών η οποία βρίσκεται στην Αργεντινή στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Πρώτος αντίπαλος για τους παίκτες του Στέλιου Προσαλίκα, η Ολλανδία.

Το εθνικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες στο διεθνές τουρνουά της Ασούλ.

Μοναδικό πρόβλημα αποτελεί ο τραυματισμός του Ρουμελιώτη στους κοιλιακούς και για προληπτικούς λόγους δεν έλαβε μέρος στη χθεσινοβραδυνή προπόνηση στη Σάλτα.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι της πρεμιέρας, ο Στέλιος Προσαλίκας δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά όχι και καθοριστικό. Οι παίκτες βρίσκονται σε καλή ψυχολογική και σωματική κατάσταση.

» Το μόνο αγωνιστικό πρόβλημα είναι οι ενοχλήσεις που νιώθει ο Ρουμελιώτης στους κοιλιακούς, αλλά τελικά ελπίζω πως θα παίξει.»


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ