
Να μη… γιατρευτεί η Ρόμα από την ΑΕΚ το αίτημα του Τσάρτα
«Αν νικήσουμε έχουμε περισσότερες ελπίδες να προκριθούμε, αν χάσουμε, λιγότερες». Ο Ντ.Μπάγεβιτς επέδειξε την ανάγκη ΑΕΚ για να πάρει κάτι από τη Ρόμα την Τετάρτη. Παράλληλα ο Τσάρτας τόνισε οτι δεν πρέπει η «Ένωση» να γίνει... ασπιρίνη των Ιταλών.
26
Την πίστη του στις δυνατότητες της ΑΕΚ εξέφρασε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της αναμέτρησης της Τετάρτης με τη Ρόμα στο «Νίκος Γκούμας», για τη 2η αγωνιστική του Champions League.
Ο Σέρβος τεχνικός, δεν έκρυψε πως η κρίση που περνάει ο ιταλικός σύλλογος δεν τον ξεγελά και αυτό κάλεσε να κάνουν και οι παίκτες του, προκειμένου να αποκτήσουν τον πρώτο λόγο στην υπόθεση πρόκριση.
«Δεν μας απασχολεί αν η Ρόμα περνά κρίση. Αν σκεφτόμαστε έτσι, δεν θα περάσουμε καλά. Είναι δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι. Αν νικήσουμε έχουμε περισσότερες ελπίδες να προκριθούμε, αν χάσουμε, λιγότερες. Η Ρόμα έχει παίκτες κλάσεως και συνόλου, καλή άμυνα και δυνατό κέντρο. Εμείς είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και σωματικά, έχουμε εμπειρία, δεν έχουμε άγχος και έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε τη νίκη» είπε ο Μπάγεβιτς και συνέχισε:
«Ο Καπέλο, μπορεί να βάλει και τον Μοντέλα και τον Μπατιστούτα και τον Κασάνο και μην ξεχνάμε ότι από πίσω υπάρχει μια πολύ δυνατή μεσαία γραμμή και όλοι οι παίκτες είναι ικανοί για το καλύτερο. Έχει πολύ καλούς παίκτες. Τον Μπατιστούτα, δεξιά τον Καφού, τον Εμερσον, τον Μοντέλα και μια πολύ ισχυρή άμυνα. Είναι ομάδα έμπειρη και παίζει πάρα πολύ δυνατά. Κι εμείς, όμως, το ίδιο πρέπει να κάνουμε. Δεν υποτιμάμε κανένα αντίπαλο, πολύ περισσότερο τη Ρόμα».
Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Βασίλη Τσάρτα, ο οποίος επεσήμανε ότι η ΑΕΚ δεν θα πρέπει να γίνει η… ασπιρίνη της Ρόμα.
«Σίγουρα η Ρόμα χρειάζεται προσοχή, ανεξάρτητα αν αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε κάμψη. Δεν είναι ομάδα που θα έρθει εδώ και θα έχουμε ένα καλό βράδυ. Είναι ευκαιρία για μας, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς. Το θέμα είναι να μην γίνουμε η ασπιρίνη για να γιατρευτεί η Ρόμα. Εχουμε καλή ομάδα και είμαστε ικανοί για το καλύτερο».
Και κατέληξε: «Δεν πρέπει να φοβηθούμε τον αντίπαλο. Να μην υπολογίσουμε περισσότερο τα ονόματα που έχει η Ρόμα. Υπάρχει βέβαια σεβασμός, αλλά πρέπει να υπάρξει και ποδοσφαιρικό θράσος ώστε να υπερβάλλουμε εαυτούς για να νικήσουμε τη Ρόμα. Εξαρτάται από εμάς αν θα επιβάλλουμε το ρυθμό. Αν είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και στα 90 λεπτά, μπορεί να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Αν το καταφέρουμε είναι μια μεγάλη επιτυχία, χωρίς να σημαίνει ότι από τώρα προκριθήκαμε».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
- Ίντερ – Κάλιαρι 3-0: Ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι»
- Πέθανε ο θρύλος του παγκόσμιου μπάσκετ Όσκαρ Σμιντ
- Συγκλονίζει ο θάνατος της 17χρονης από το Ψυχικό – Το σημείωμα που άφησε στο σπίτι της
- Γιορτή σήμερα 18 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο


