26

Προσοχή στις στημένες φάσεις. Αυτή είναι η φράση που ακούγεται καθημερινά από τον Λουϊς Φελίπε Σκολάρι, αλλά και τους παίκτες της εθνικής Βραζιλίας, που γνωρίζουν καλά το μεγάλο όπλο των Γερμανών.

Ένα όπλο που θα προσπαθήσουν να «μπλοκάρουν› στον αυριανό τελικό του 17ου Παγκοσμίου Κυπέλλου, για να φτάσουν στον στόχο τους: την κατάκτηση του τροπαίου, για πέμπτη φορά στην ιστορία της «σελεσάο».

«Ξέρουμε καλά πόσο δύσκολη αντίπαλος είναι η Γερμανία» λέει ο αρχηγός της ομάδας, ο Καφού, ενώ ο Ρομπέρτο Κάρλος και ο Λούσιο επέστησαν την προσοχή στις ικανότητες της «μάνσαφτ» στο ψηλό παιχνίδι.

Παράλληλα, ο αριστερός μπακ-χαφ της Ρεάλ Μαδρίτης, εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Βραζιλία θα φτάσει στη νίκη στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Αν όμως, δεν συμβεί κάτι τέτοιο «είμαστε προετοιμασμένοι όχι μόνο για 120 λεπτά αγώνα, αλλά και για 150 αν χρειαστεί».

Η τελευταία προπόνηση της Βραζιλίας πριν τον τελικό της Γιοκοχάμα, ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Σκολάρι, που εξακολουθεί να αφήνει υπονοούμενα για κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ