
Αμφίβολος ο Μαλντίνι για τον αγώνα της Ιταλίας με την Κροατία
Μία ημέρα πριν από τον αγώνα της Ιταλίας με την Κροατία, ο αρχηγός της «σκουάντρα ατζούρα», Πάολο Μαλντίνι υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο και είναι αμφίβολος για το δεύτερο ματς της ομάδας του στο Μουντιάλ.
26
Σε 12 ώρες θα μάθει ο Τζιοβάνι Τραπατόνι αν ο Πάολο Μαλντίνι είναι σε θέση να αγωνιστεί στο αυριανό ματς με την Κροατία για τον 8o όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Ο αρχηγός εγκατέλειψε κουτσαίνοντας τη σημερινή προπόνηση, καθώς υπέστη διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο. Δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως ο γιατρός της ομάδας Αντρέα Φερέτι διευκρίνισε:
«Εως τώρα δεν έχει πρηστεί. Ομως θα πρέπει να περιμένουμε 12 ώρες, γιατί ο Πάολο πονάει. Αν είναι σε καλύτερη κατάσταση, τότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Οι πιθανότητες να αγωνιστεί, είναι περισσότερες από 50%».
Πάντως, ενδεχόμενη απουσία του 34χρονου αμυντικού της Μίλαν, θα του στερήσει τη δυνατότητα να γράψει ιστορία. Ο Μαλντίνι έχει αγωνιστεί έως τώρα σε 20 παιχνίδια παγκοσμίου κυπέλλου και είναι ο μόνος που μπορεί να ξεπεράσει το ρεκόρ του Λόταρ Ματέους, ο οποίος έχει 25.
Αν, όμως, χάσει το αυριανό ματς, το «μάξιμουμ» που θα μπορεί να πετύχει είναι να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Γερμανού, εφόσον η «σκουάντρα ατζούρα» περάσει στους «4» της διοργάνωσης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Η κινηματογραφική μεταφορά του Game of Thrones απέκτησε τίτλο
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα 72-67: Ξανά στο Final-4 του BCL η «Ένωση», άφησε εκτός την οικοδέσποινα
- ΕΕ: Σχέδιο για χαμηλότερους φόρους στο ρεύμα από ΑΠΕ και πυρηνική ενέργεια
- Η βαθμολογία στη Stoiximan GBL μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη Betsson
- Netflix, podcast και, πλέον, Μπρόντγουεϊ – Οι Ομπάμα πατούν το σανίδι του θεάτρου
- Η εισβολή των bot: Οι άνθρωποι είμαστε πλέον μειοψηφία στο ίντερνετ


