26

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει το μέλλον του Γιόνας Κόλκα στον Παναθηναϊκό. Ο μάνατζερ του Φιλανδού άσου, Κις Πλάγκσμα, πραγματοποίησε ταξίδι αστραπή στην Αθήνα όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Αγγελο Φιλιππίδη και αφορούσε το μέλλον του «πελάτη» του στον Παναθηναϊκό.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Πλάγκσμα περιορίστηκε να πει ότι συζήτησε με τον κ. Φιλιππίδη θέματα οικονομικής φύσεως, δίνοντας έτσι «τροφή» για νέα για νέα σενάρια αφού δεν κατάφερε να ξεκαθαρίσει ούτε στο ελάχιστο αν ο παίκτης θα μείνει ή θα φύγει από τους «πράσινους».

Οι εμφανίσεις του Φιλανδού άσου στο Champions League, τον έχουν φέρει στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Ντόρτμουντ, η Ρέιντζερς και η Πάρμα, με την τελευταία να επιθυμεί διακαώς την απόκτησή του.

Εν τω μεταξύ στις εγκαταστάσεις της Παιανίας θα κάνει πτοπονήσεις από σήμερα ο 19χρονος Γκόραν Λουμπόγεβιτς της Οσιγιεκ, που έχει προταθεί στους«πράσινους».

Τέλος την Πέμπτη τελικά θα απολογηθεί ο Νίκος Λυμπερόπουλος για το επεισόδιο που είχε με τον Σέρχιο Μαρκαριάν στο Καμπ Νου μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. Η απολογία που είχε αρχικά προγραμματιστεί για την Τρίτη.

Mέσα σε όλα αυτά βέβαια την Τετάρτη διεξάγεται ο εξ αναβολής αγώνας των «πρασίνων» με τον Ιωνικό, όπου ο Ουρουγουανός τεχνικός θα έχει αυτή τη φορά στη διαθεσή του και τους Ολισαντέμπε, Μπασινά, Κόλκα και Κυργιάκο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ