26

Με ιδιαίτερα επαινετικά λόγια μίλησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σωκράτης Κόκκαλης για τον Κύρο Βαρσσάρα με αφορμή την κλήρωσή του για το κρίσιμο ντέρμπι των «ερυθρολεύκων» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα η δήλωση του προέδρου των «ερυθρολεύκων» έχει ως εξής:

«Ο Ολυμπιακός, έχει εμπιστοσύνη στους Έλληνες διαιτητές και για αυτό το λόγο προτιμά πάντοτε να ακολουθείται η διαδικασία των κληρώσεων.

Από τη σημερινή κλήρωση προέκυψε ότι το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου, θα διευθύνει ο κ. Κύρος Βασσάρας, ένας από τους καλύτερους διαιτητές της χώρας, όπως αποδεικνύεται και από την επιλογή του για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ολμπιακός, έχει εμπιστοσύνη στον κ.Κύρο Βασσάρα και πιστεύει ότι με τη διαιτησία του στο ντέρμπι θα δικαιώσει όλους εκείνους που τον επέλεξαν να διευθύνει αγώνες της κορυφαίας διοργάνωσης του κόσμου και ότι πάνω από όλα, θα τιμήσει την ελληνική διαιτησία».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ